– Har aldri jobbet så hardt for noe i hele mitt liv

Tiril Sjåstad Christiansen innrømmer at det er bittert å se OL-drømmen ryke for denne gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se TV2s sendeskjema for OL her!

Tiril Sjåstad Christiansen ble bare omtalt som Mirakel-Tiril etter at hun ble tatt ut til OL bare halvannen måned etter at hun røk korsbåndet under trening i Aspen.

Men til tross for at den norske jenta etter første trening i Sotsji uttalte at hun hadde en god følelse, så viste det seg likevel at kneet ikke var sterkt nok til å tåle belastningen fra hoppene i OL-løypa.

Dermed måtte 18-åringen innse at OL-drømmen røk for denne gang.

– Det er selvfølgelig veldig trist. Jeg trodde ikke vi skulle ta beslutningen så fort, men at jeg skulle få to fridager og se hvordan det var etter det. Men vi hadde noen samtaler og fant ut at det egentlig ikke var noe vits når jeg ikke klarte å hoppe. Landingene ble alt for kompakte og harde for meg. Så da ble vi sammen enige om ikke å risikere å skade seg noe mer, sier hun til TV 2.

Sjåstad Christiansen har lagt ned en enorm mengde trening for å rekke lekene i Sotsji. Hun innrømmer at det er bittert at OL-drømmen nå ryker.

– Det er kjempetungt. Jeg har aldri jobbet så hardt for noe i hele mitt liv. Men jeg har jo kommet meg helt hit, og det var mer enn hva jeg forventet. Så nå håper jeg at jeg får bli her noen dager og få med meg noen av de norske utøverne som skal konkurrere nå i helgen, sier hun.

Se hele intervjuet med Sjåstad Christiansen øverst i artikkelen