Her sniker kronprinsparet seg inn på stand up-show 

Men Bård Tufte Johansen fryktet ikke hva de mente, men derimot en helt annen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kremen av norske komikere gikk på den rød løperen: Atle Antonsen, Harald Eia, Espen Eckbo, Steinar Sagen og Vegard Ylvisåker.

Men de virkelige hedersgjestene kom inn bakveien.

Ingen rød løper

Med livvakter ved sin side ble kronprins Haakon og Mette-Marit smuglet inn i salen og ut igjen. Uten av pressen fikk snakket med dem om Bård Tufte Johansens stand up-premiere «Mann (44) snakker om....» på Latter i Oslo.

Kronprins Haakon og TV-komiker Bård Tufte Johansen har vært nære venner i flere år.

Han var selvskreven gjest på kronprinsens 40-årslag, har vært på flere konserter sammen og Johansen har også vært gjest på kronprinsfamiliens sommerparadis på Flatholmen utenfor Risør.

Fryktet pappa

Men komikeren fryktet ikke hva kronprinsparet måtte mene om stand up-showet. Det var nemlig en annen som satt i salen som var mye viktigere.

– Jeg har ikke snakket med kronprinsparet fordi jeg er akkurat ferdig med forestillingen. Men jeg hørte at de lo. For hun er jo lett å høre når hun ler. Men faren og moren min var her også, og det er verre. Jeg snakket med faren min om at det ville være litt om ham i showet. Så jeg er mer redd for det.

– Så du frykter ikke hva kronprinsparet vil si?

– Nei, det gjør jeg ikke. 

Ylvis-latter

Det var også verre med komiker Bård Ylvisåker. 

– Han ler aldri. Jeg sa til ham: «Du kan få billett, men jeg har ikke lyst til å gi deg». Så sa han etterpå: «Jeg lover og le», sier Bård Tufte Johansen og i videovinduet øverst i saken forklarer Bård Tufte hvordan han fikk Bård Ylvisåker til å le.