BLØFF: Floyd Mayweather satset aldri 10,4 millioner dollar på Denver Broncos i Super Bowl. Foto: Twitter.com/LaceUpBoxing
BLØFF: Floyd Mayweather satset aldri 10,4 millioner dollar på Denver Broncos i Super Bowl. Foto: Twitter.com/LaceUpBoxing

– Den eneste jeg ville satset ti millioner på er meg selv

Floyd Mayweather avviser internettrykter om Super Bowl-veddemål.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Super Bowl-søndagen er amerikanske bookmakeres høytidsdag.

«Alle» skal ha et veddemål på årets store sportsbegivenhet i USA.

Tidlig i forrige uke dukket et bilde av bokseren Floyd Mayweather, med en enorm seddelbunke foran seg, opp på internett.

Ryktene ville ha det til at Mayweather skulle ha satt 10,4 millioner dollar, eller drøyt 60 millioner kroner, på at Denver Broncos ville vinne Super Bowl.

Det gjorde definitivt ikke Broncos, men etter kampen gikk verdensmesteren ut og dementerte ryktet.

«Gratulerer Seattle Seahawks med seieren i Super Bowl! Bare sånn at det er klart. Jeg veddet aldri 10 millioner dollar på Broncos. Faktisk så veddet jeg ikke i det hele tatt. Jeg kan ikke kontrollere ryktene som går. Både god og dårlig publisitet gjør meg relevant. Det eneste jeg ville satset 10 millioner dollar på er meg selv. Når du ser på statistikken min, så er jeg da garantert gevinst», skrev den ubeseirede bokseren på Instagram.

En annen som skapte veddemålsfurore på internett natt til søndag var forretningsmannen Mark Cuban.

Eieren av NBA-laget Dallas Mavericks la nemlig ut på Twitter at han hadde satt en million dollar på at de første poengene i Super Bowl ville komme etter en safety - til 20 ganger pengene i odds.

Selvsagt la han ut tweeten etter at Seattle Seahawks hadde åpnet kampen med en safety etter bare tolv sekunder av kampen.

Det ble senere kjent at også det var en bløff.