Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Suzanne Aabel (32) deler både opp- og nedturer fra privatlivet i TV 2-serien «Bloggerne».

Seerne får blant annet vite at hun har slanket seg 13 kilo lettere ved hjelp av lavkarbodiett.

– Jeg driver og slanker meg hele tiden, også har jeg klart å gå ned 13 kilo. Jeg synes det er så flaut at jeg har gått ned 13 kilo med tanke på at jeg fortsatt veier 10 kilo for mye, sier hun i programmet.

– Ligger dårlig an

Suzanne forteller videre at hun er noen kilo for mye i forhold til hva som er normalvekt, og at hun ligger dårlig an for å kvitte seg med de siste kiloene.

– Men jeg kjenner at jeg er ganske fornøyd med det. Jeg er fin i badedrakt, og da er det ikke så veldig farlig, forteller hun, og legger til:

– Det er et enormt kroppshysteri i samfunnet, og det er derfor jeg har bestemt meg for å beholde de siste kiloene egentlig. Siden jeg er så opptatt av at folk ikke skal slanke seg i hjel. Men jeg har en kjole jeg har lyst å komme inn i, og det er snakk om 3-4 kilo.

Mobbet folk

Da bloggeren fra Oslo veide like mye som da hun var høygravid, bestemte hun seg for å slanke seg. I nesten fire måneder spiste hun kun kjøtt, grønnsaker og litt frukt, og kaller det selv for «nazi varianten av lavkarbodietten».

En annen blogger som er stor fan av dietten er Caroline Berg Eriksen, også kalt «Fotballfrue», som har gått foran og forsvart dietten i flere år.

– Jeg har alltid mobbet folk som driver med lavkarbodiett, også begynte jeg på den selv og raste ned i vekt, innrømmer Suzanne.

– Bruker det ikke som en livsstil

Fotballfrue skapte mediestorm da hun la ut et bilde av seg selv i undertøyet på Instagram fire dager etter fødselen. Suzanne var blant dem som valgte å uttale seg om innlegget.

At Fotballfrue sverger til lavkarbo synes Suzanne er forsvarlig, og mener heller at det tar litt overhånd. 

– Å løpe på mølla har ikke funket for meg, men jeg visste at en lavkarbodiett ville funke. Likevel er det bare en diett man skal bruke i noen måneder, og ikke som en livsstil. Lavkarbo er en topp livsstil, og jeg synes Fotballfrue lager mye digg mat. Men når man løper en mil om dagen i tillegg, så har man anledning til å spise litt mer av det man vil, sier 32-åringen.

«Bloggerne» med Emilie Nereng, Sophie Elise Isachsen, Suzanne Aabel og Marna Haugen ser du på TV 2-Bliss søndager kl. 20.00.

Se de mest populære klippene fra «Bloggerne»:

Vis flere