Emilie «Voe»: – Jeg er ikke tynn nok til å være modell

Bloggeren får stadig modelloppdrag, men 18-åringen kunne ikke tenkt seg en modellkarriere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den populære og ettertraktede bloggeren Emilie «Voe» Nereng (18) har ved flere anledninger vært «Russedress» sitt ansikt utad når de lanserer sesongens russeklær.

– Modelljobber synes jeg er morsomt å være med på. Man føler seg litt jentete og kul, forklarer 18-åringen.

– Ikke tynn nok

Skoleeleven er selv russ i år, og skal snart bestemme seg for veien videre i livet.

Da er det reise og få en smak av verden som står øverst på lista til Emilie. For en fremtid som modell har hun ikke troen på.

– Jeg kunne nok aldri hatt en modellkarriere. Jeg er utrolig glad i mat, for det første. Mat er livet. Så jeg kunne ikke blitt modell av den grunn. Dessuten synes jeg det er veldig mye kroppspress, og jeg tror til og med at jeg ikke er tynn nok til å være modell, sier hun.

Legger ikke ut stygge bilder

18-åringen fra Hønefoss har i flere år vært en av Norges mest populære bloggere, der jobben blant annet består av å legge ut bilder av seg selv.

Hun utsetter seg samtidig for kommentarer og reaksjoner fra alle som vil mene noe, og da er det ofte utseende som blir tema.

– Som blogger så bryr man seg selvfølgelig veldig mye om utseende. Jeg har fått kritiske kommentarer for at jeg ikke legger ut stygge bilder av meg selv. Samtidig kan man tenke «hadde du gjort det?» kommenterer Emilie. 

«Bloggerne» med Emilie Nereng, Sophie Elise Isachsen, Suzanne Aabel og Marna Haugen ser du på TV 2-Bliss søndager kl. 20.00.