PRESENTERT: Slik presenterte Monaco Dimitar Berbatov.
PRESENTERT: Slik presenterte Monaco Dimitar Berbatov.

Leiesoldat Berbatov blir Monacos Falcao-erstatter

Dimitar Berbatov lånes ut for resten av sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LIVESENTER: Her får du de siste ryktene og overgangene!

Følg Deadline Day på TV 2 Sportskanalen utover dagen og på tv2sumo.no fra kl. 19.00!

Tidligere Tottenham- og Manchester United-spiller Dimitar Berbatov er klar for Monaco. Det bekrefter klubben på Twitter.

Den 33 år gamle bulgareren blir leid ut fra Fulham til den franske klubben for resten av sesongen.

Berbatov skal først og fremst erstatte Radamel Falcao som røk korsbåndet for noen uker tilbake. Falcao er ute for resten av sesongen, og vil også gå glipp av VM.

– Dimitar kommer med erfaring og talent. At han kommer har selvsagt en sammenheng med Radamel Falcaos skade. Han har spilt i store klubber som Manchester United og han er en stor spiss. Han har en annen profil enn våre andre spisser, sier visepresident Vadim Vasiljev til Monacos hjemmesider.

Angriperen har vært linket til både gamleklubben Tottenham og erkerival Arsenal, men det ble isteden en overgang til Frankrike.

Berbatov har fått draktnummer 15.

– Jeg er glad, opprømt og litt nervøs for å være ærlig. Jeg ser frem til å trene med mine nye lagkamerater og å åpne et nytt kapittel i min karrière.

Berbatov kom til Premier League i 2006, og har spilt for Tottenham, Manchester United og Fulham. Han har spilt 229 kamper og scoret 94 mål i den engelske toppdivisjonen. 

Denne sesongen har han scoret 4 mål på 18 kamper i Premier League.