NY TATOVERING: Onsdag tatoverte toppblogger Sophie Elise (19) denne varianten av Hello Kitty i underleppa. (Foto: Stella Pictures/Sophieelise.blogg.no
NY TATOVERING: Onsdag tatoverte toppblogger Sophie Elise (19) denne varianten av Hello Kitty i underleppa. (Foto: Stella Pictures/Sophieelise.blogg.no

Toppblogger tatoverte full Hello Kitty i leppa

Sophie Elise: – Den er hvert fall ikke edru.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sophie Elise Isachsen (19), for tiden aktuell i dokusåpen «Bloggerne» på TV2 Bliss, har fått seg ny tatovering. Og det er ikke en hvilken som helst tatovering: På innsiden av leppen har 19-åringen tatovert en beruset Hello Kitty.

Her kan du se Bloggerne.

«Jeg er gal. I dag tok jeg en tatovering på innsiden av leppen, en hello kitty med "X" istedenfor øyne. Altså, ikke en edru hello kitty med andre ord. Hva synes dere? Og nei, det var ikke vondt. Det er den minst vonde jeg har tatt. Vet noen vil komme med "åh den blir kul når du er 50" men hvem bryr seg? Den er inne i leppa og vises ikke med mindre jeg ønsker det», skriver hun på bloggen.

Tilbakemeldingene i kommentarfeltet på Sophie Elises blogg vitner om at fansen liker bloggjentas nye tatovering.

– Folk er enten veldig positive eller veldig negative.

– Jeg fikk ideen av ei venninne som også hadde en tatovering i underleppa, så jeg tenkte hvorfor ikke gjøre det. Det kan jo være et partytriks om så. At det skulle være en Hello Kitty kom jeg på samme dag. Det er en med X i stedet for øyne, og jeg liker når noe rebelsk møter noe søtt, sier Sopihe Elise til TV 2.

Populær blogg

Helt siden Sophie Elise Isachsen begynte å blogge for tre år siden har hun skapt store overskrifter og debatt gjennom saker og ting hun har delt med offentligheten.

I dag har hun en av landets mest leste bloggere, men oppunder 50.000 besøkende hver dag.

Hun har flere ganger fått debatten til å suse som følge av innlegg hun har skrevet på bloggen.

Deriblant har 19-åringen lenge blogget åpenhjertig om hvordan hun «pynter» på eget utseende, blant annet ved å injisere Restylane i leppene og kinnene.