– Bieber (19) tar heste-dop i vilt sixpack-jag

Skandaletabloid hevder Justin har pumpet opp musklene med clenbuterol og at dette skal ha forårsaket humørsvingningene hans.

Det er beregnet på hester med astma.

Men clenbuterol ble et kjent navn i idrettskretser etter at den tyske sprinteren Katrin Krabbe testet positivt på stoffet i 1992. Selv om stoffet står på dopinglisten, brukes det av enkelte kroppsbyggere for å bli kvitt underhudsfettet.

Clenbuterol.
Clenbuterol.

Og nettopp drømmen om six-pack skal ha lokket Justin Bieber i steroide-fella også, ifølge The Sun on SundayMedikamentet inngår i det vennene mener kan bli en dødelig cocktail av dop og medikamenter for det 19 år gamle fjortisidolet, skriver avisen.

MUGSHOT: Fangebildet politiet tok av Justin Bieber.
MUGSHOT: Fangebildet politiet tok av Justin Bieber.

De oppsiktsvekkende påstandene kommer i kjølvannet av Biebers pågripelse for fyllekjøring i Miami Beach før helgen. Bieber ble i løpet av noen timer løslatt mot en kausjon på 2500 dollar (15.000 norske kroner).

Vil bli stor og sterk

Det kommer ikke i nærheten av hva popstjernen svir av på marihuana: Hver eneste uke går 50.000 kroner bokstavelig talt opp i røyk – ikke mindre enn 12 ganger om dagen fyrer han opp bongen, ifølge The Sun. 

Men Bieber liker ikke bare å bli høy: Han vil også bli stor og sterk, og skal ha gått på clenbuterol en periode. Avisen skriver at han begynte å ta medikamentet etter å ha blitt klar over at vektløftere bruker dette for å få mer definert muskulatur.

– I tillegg til at han drikker og røyker «weed», har han tatt steroider for å få six-pack, sier en kilde.

Sammenligner man bilder fra i år og fra to år tilbake, ser man klart en forskjell.

– Kroppsbygningen hans har gått fra å være gutteaktig til muskuløs på svært kort tid, og humøret hans er voldsomt uberegnelig, sier kilden.

Nettopp humørsvingninger er en kjent bivirkning av stoffet, sammen med søvnproblemer.

I tillegg er det fra før kjent at Bieber angivelig skal ha fått Xanax (markedsføres som Xanor i Norge) av sin mor, et preparat mot depresjoner. Michael Jackson gikk på Xanax, og da Whitney Houston døde hadde hun det valium-lignende middelet i kroppen.

Hvorvidt opplysningene er til å stole på, kan man vanskelig si noe sikkert om, men også andre britiske medier har kastet seg over påstandene.

Angriper mediene

Bieber var i godt humør da han slapp ut fra fengslet i Miami mot kausjon, men teamet rundt ham skal likevel ha bønnfalt ham om å la seg legge inn på en rehab-klinikk. Det har han avvist, og i stedet valgt å tilbringe tid med faren sin.

– Jeg kan beskytte barna mine, men jeg kan ikke beskytte dem fra dere og løgnene deres, skrev 36 år gamle Jeremy Bieber på Twitter – med klar adresse til mediene.