Send oss ditt OL-øyeblikk

TV 2 gir deg mange uforglemmelige øyeblikk fra OL. Vi vil gjerne ha dine også. 

Hver dag deler vi ut offisielle OL-klær fra Phenix eller fritt valg av andre produkter til en verdi av 6000 kroner levert av Plazasport.no.
Hver dag deler vi ut offisielle OL-klær fra Phenix eller fritt valg av andre produkter til en verdi av 6000 kroner levert av Plazasport.no.

TV 2 arrangerer sammen med Phenix og plazasport.no Instagram-konkurranse under OL. Vi er på jakt etter seernes OL-øyeblikk.

Last opp ditt bilde eller video på Instagram med #2OL så er du med i konkurransen.

Hver dag trekker vi ut et bilde eller en video som vinner offisielle OL-klær fra Phenix eller fritt valg av andre produkter til en verdi av 6000 kroner levert av plazasport.no.

Se innsendte bilder her!

Vilkår og regler

Konkurranseperioden er fra 6. februar til 23. februar. Den enkelte deltager står fritt til å sende inn flere bidrag, men kan kun vinne én gang. TV 2 forbeholder seg retten til å benytte innsendte bilder på alle TV 2s plattformer, herunder visning av bilder på tv. Ved å benytte hashtaggen #2OL bekrefter brukeren at han eller hun har alle rettigheter til bildet som er delt. TV 2 forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold under konkurranseperioden.

Konkurransen er åpen for alle. For å kunne delta må du ha en egen Instagram-konto og legge ut et bilde eller video av "Ditt OL-øyeblikk" med taggen #2OL. Du må ha en åpen profil for at vi skal kunne se konkurransebidraget. Ansatte i TV 2 AS eller Interplaza AS og deres familier kan delta, men ikke vinne.

Dersom OL-kolleksjonen er utsolgt må vinner velge plagg fra øvrig sortiment hos plazasport.no. Dersom summen av valgte klær overstiger 6000,- må vinner selv dekke overstigende beløp. Verdien av premien eller eventuelle restbeløp vil ikke bli utbetalt og kan kun benyttes i nevnte nettbutikk. 

Trekning av vinnere

Vinnere blir kontaktet av TV 2 Sporten via en kommentar på vinnerbildet på Instagram. Vinneren må deretter kontakte TV 2 Sporten på epost. Vinnerbilder offentliggjøres på tv2.no og på tv. Ved spørsmål til konkurransen vennligst ta kontakt på epost: sport-service(a)tv2.no.

Ta et bilde eller video og bli med du også!

Her er dagsvinnerne - Listen oppdateres daglig:

07. Februar: Ingvild Skau - @ingvildskau 

08. Februar: Silje Wangensteen Dahlsrud - @siljewd

09. Februar: Emma Bergsmo - @ember2105

10. Februar: Annett - @nett52

11. Februar: Yngve Johan Ånonli - @yngano

12. Februar: Kenneth Sandvik - @sandvikkenneth

13. Februar: Linda Berget - @lindakrb 

14. Februar: Ole Johan Svedhaug - @jodden88

15. Februar: Elling Midtgarden - @ellingmi

16. Februar: Madelen Christensen 

17. Februar:  Mari Hole Mohr - @marimohr

18. Februar: Marianne Blikken - @villadobregubben 

 

19. Februar: Cecilie V. Velde - @fruvelde 

20. Februar: Hilde Erstad - @hilde_he

 


21. Februar: Catrina Lervik - @calervik 

 

22. Februar: David Vågnes - @davidvågnes

 

23. Februar: Hanna Hodnesdal - @hannahodnesdal