Johansen debuterte for Celtic

Stefan Johansen fikk sine første fem minutter for Celtic da han ble byttet inn i 4-0-seieren over Hibernian i skotsk Premier League søndag.

DEBUTERTE: Stefan Johansen fikk sine første minutter i Celtic-trøya mot Hibernian. Arkivfoto: Scanpix/Danny Lawson.

Det ble som ventet seier for nordmannen i debuten. Celtic ledet komfortabelt 3-0 da landslagsspilleren entret Hibernians hjemmebane.

På tampen la Kris Commons på til 4-0 fra straffemerket. Celtic innkasserte sin 11. strake seier i ligaen og leder suverent.

Commons scoret også 1-0-målet for gjestene, mens Virgil van Dijk og Teemu Pukki sto bak de øvrige scoringene.

Johansen skrev under for Celtic 15. januar. Han har trent for å bli kampklar ettersom hans forrige kamp var for Strømsgodset i november. (©NTB)