Endelig scoret Moa for Stuttgart

Mohammed «Moa» Abdellaoue scoret sitt første bundesligamål for Stuttgart.

Men det endte likevel med tap for Mainz.

Den norske landslagsspissen tok hjemmelaget i føringen etter elleve minutter.

Målet kom etter at Mainz-keeper Loris Karius med en beinparade prøvde å slå unna forsøket til Vedad Ibisevic.

Moa reagerte raskt og banket ballen i nettet i sin sjuende kamp for klubben. Det var hans første seriemål siden han forlot Hannover til fordel for Stuttgart i fjor sommer.

Men vertene klarte ikke å holde ledelsen til pause. I det 40. minutt satte Shinji Okazaki inn 1-1 etter en god kontring.

Utligningen kom etter at Mainz hadde jobbet seg godt inn i kampen igjen etter en svak start. Tre minutter før slutt ble Benedikt Saller matchvinner for gjestene.

Dermed fortsatte Stuttgart der laget slapp før vinterpausen, med å tape kamper. Abdellaoues mannskap har tapt fem av sine ti siste bundesligakamper og står med bare 19 poeng etter 17 serierunder.

Positivt for Moa er det at han etter sterk innsats i oppkjøringen til vårsesongen fikk tillit i 90 minutter lørdag. (©NTB)