UTE: Justin Bieber vinket til fansen da han slapp ut av fengslet i Miami i kveld norsk tid.
UTE: Justin Bieber vinket til fansen da han slapp ut av fengslet i Miami i kveld norsk tid.

Her er Bieber ute av fengslet

Slapp ut av fengsel etter å ha godkjent å betale 2500 dollar i kausjon. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Like etter klokken 19.00 norsk tid, ble det holdt fengslingsmøte etter at Justin Bieber ble arrestert og siktet for å ha kjørt bil i påvirket tilstand.

Ifølge nyhetsbyrået AP forlot Justin Bieber fengslet i Miami like etter klokken 20.00 norsk tid. Han har dermed godtatt kausjonen og er en fri mann. Han må derimot møte i retten ved et senere tidspunkt, siktet for å ha kjørt bil i påvirket tilstand, og for at å ha motsatt seg arrest. 

Må betale 15.000

Under fengslingsmøtet tidligere torsdag kveld ble det bestemt at superstjernen må betale 2500 dollar i kausjon for å slippe ut av varetekt. 1000 dollar for å ha kjørt bil i påvirket tilstand, 1000 dollar for å ha motsatt seg arrestasjon og 500 dollar for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

Bieber deltok på fengslingsmøtet gjennom videolink fra fengselet han sitter i.

Khalil Sharieff, som Bieber skal ha kappkjørt mot, må betale 1000 dollar i kausjon.

Følg utviklingen i saken vårt livesenter og chat med Bieber-ekspert Sigrid Schei Lorentzen nå.

Smilte på mugshot

Politiet i Miami offentliggjorde i ettermiddag arrestasjonsbilder og arrestasjonsrapport etter nattens hendelse i Miami Beach. 

I arrestasjonsrapporten kommer det frem at ungpikeidolet benekter at han var full og forklarte at han hadde vært i studio i forbindelse med en plateinnspilling. 

Bieber ble stanset da han kjørte sin gule Lamborgini. Politimannen skriver i rapporten at han gikk frem til førersiden av bilen.

Ifølge politirapporten dunstet det alkohol av Bieber da han ble stanset. Han var rødflammet i ansiktet og øynene var blodsprengt.

Etter først å ha nektet, gikk 19-åringen senere med på å avgi alkotest og blodprøve.

I tillegg hadde ikke popstjernen gyldig førerkort. 

– Hvorfor stoppet du meg, var popidolets umiddelbare kommentar ifølge politimannen som sto for pågripelsen.

Rapperen og kompisen Khalil ble også pågrepet for kappkjøring i påvirket tilstand. Han skal ha kappkjørt mot Bieber i en rød Ferrari.