KAN BLI LAGKOMPISER: Wayne Rooney og Juan Mata kan bli lagkamerater innen kort tid. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
KAN BLI LAGKOMPISER: Wayne Rooney og Juan Mata kan bli lagkamerater innen kort tid. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Fotballryktene:
- Rooney vil spille med Mata

Og Radamel Falcaos skade kan få følger for Everton.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det forrige overgangsvinduet stengte 2. september. 

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen. 

Resultatene i første halvdel av sesongen har også tvunget flere klubber ut på overgangsmarkedet på nyåret.

Nå tikker klokken faretruende raskt mot at vinduet smeller igjen for godt denne sesongen.

Premier League i altomfotball.no

Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no 

Alt tyder på at Juan Mata blir Manchester United-spiller i løpet av dagen. Ryktene sier at ligacupen ikke var så viktig for spanjolen. Selv om sjansene for å vinne et trofé denne sesongen røk onsdag kveld, så skal han trolig til medisinsk test i løpet av dagen. Og da vil plutselig Wayne Rooney bli i klubben. Etter å ha flørtet med Chelsea i et halvt år, så vil han nå bli, skriver Daily Mirror. Så det kan nesten se ut til at det er Mata han vil spille sammen med.

Chelsea på sin side vil bruke litt av pengene de får for Mata til å irritere Liverpool. For nå har Jose Mourinho bestemt seg for at han vil ha Basel-angriperen Mohamed Salah, melder Daily Mail. Og med Chelseas økonomiske krefter, så må Liverpool betale det sveitserne vil ha dersom de vil ha spilleren. Dermed er en måned med knallhard pruting bortkastet for de røde fra Anfield.

En annen kantspiller som er på Chelseas ønskeliste er Antoine Griezmann. Real Sociedad-spilleren har imponert i Champions League denne sesongen, og Mourinho tror at han kan markere seg i Premier League også, skriver The Sun.

Ikke overraskende er det mange rykter om hvem Chelsea skal kjøpe ettersom de lar Mata gå. En tredje spiller som ryktes å være på vei til Stamford Bridge er Evertons Ross Barkley. Daily Telegraph skriver at midtbanespilleren er Mourinhos førstevalg. Men Inters Fredy Guarin er heller ikke uaktuell dersom Everton nekter å selge Barkley.

Se TV 2 Sportens fotballsider for siste nytt fra sporten du elsker.

Onsdag var Bayern München-stopperen Dante høyaktuell for Manchester United. Et døgn senere er det Manchester City som vil ha brasilianeren. City-manager Manuel Pellegrini vil ha på plass en ny midtstopper i januar. Ifølge Manchester Evening News er også Portos Eliaquim Mangala på ønskelisten. Dersom de får en på plass, så vil Joleon Lescott få tillatelse til å forlate klubben.

Yaya Toure skremmer Manchester City-fansen. Ifølge Metro vil han ikke utelukke en overgang til pengesterke Paris Saint-Germain. PSG har ivorianeren høyt på ønskelisten sin.

Arsenal vil prøve et skikkelig fremstøt overfor Schalke 04 for Julian Draxler. Tyskerne ønsker ikke å selge midtbanespilleren, men The Gunners vil prøve et bud på 300 millioner kroner for å få ham nå og unngå en budkrig til sommeren. Draxler er i utgangspunktet en offensiv midtbanespiller, men Arsene Wenger skal se mye av de samme egenskapene hos ham som han så hos Robin van Persie, som han tidlig omskolerte til spiss, skriver Daily Mirror.

Wenger var på tribunen da Barcelona vant 4-1 over Levante onsdag kveld. Ifølge Daily Mail var han der for å ta en nærmere kikk på Cristian Tello. Arsenal-sjefen skal ønske å leie den hurtige kantspilleren ut sesongen. Dersom han var usikker på om Tello var rett mann, så ble han trolig overbevist etter å ha sett 22-åringen score hattrick den siste halvtimen.

Onsdag kveld kom meldingene om at Radamel Falcao har skadet kneet sitt og trolig er ute for resten av sesongen. Det er dårlige nyheter for Everton, skriver Daily Express. For nå vurderer Monaco å stoppe utlånet av Lacina Traore. Ivorianeren ble hentet fra Anzji Makhatsjkala ved årsskiftet, og planen var å leie ham ut resten av sesongen. Men nå kan det se ut til at de behøver ham allerede nå.

West Hams spissjakt ser ikke ut til å ta slutt. Manager Sam Allardyce skal ha satt opp en liste med 20 navn før januarvinduet åpnet. Men hvis ryktene som har gått i januar er sanne, så er man nå nede på b-listen. De siste målsnikene som skal være ønsket på Boleyn Ground er Maxi Lopez og Marco Borriello. Duoen har scoret ett mål hver i Serie A denne sesongen, for henholdsvis Catania og Roma, skriver Daily Mirror.