PÅ VEI TIL UTLANDET: Moldes Jo Inge Berget er observert i Cardiff. Han har sagt han ikke vil forlenge med moldenserne. Foto: Svein Ove Ekornesvåg  / NTB scanpix
PÅ VEI TIL UTLANDET: Moldes Jo Inge Berget er observert i Cardiff. Han har sagt han ikke vil forlenge med moldenserne. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Jo Inge Berget er i Cardiff

Observert sammen med Magnus Wolff Eikrem.

Cardiff/Bergen (TV 2): Moldes angriper Jo Inge Berget (23) er i dag observert av TV 2s reporter i Cardiff.

Berget var i selskap med tidligere lagkamerat og nysignering i Cardiff, Magnus Wolff Eikrem.

En kilde med nært kjennskap til Molde sier til TV 2 at bare formaliteter – forhandling om personlig kontrakt og legesjekk – gjenstår før Berget er Cardiff-spiller.

Her er Jo Inge Berget avbildet på Gardermoen onsdag. Foto: Privat.
Her er Jo Inge Berget avbildet på Gardermoen onsdag. Foto: Privat.

Molde er i gang med sesongoppkjøringen, men Berget har sagt at han ikke vil forlenge kontrakten. Den går ut til sommeren.

– Jeg har lyst å prøve meg ute igjen, så det er ikke aktuelt med en forlengelse med Molde, sier Berget til avisen Hadeland.

Etter at Ole Gunnar Solskjær ble hentet til Cardiff-jobben fra Molde, har han signert to tidligere disipler i Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli.

Fotballagent og rådgiver Jim Solbakken, som er nær venn av Solskjær, representerer Jo Inge Berget. De to ble observert på Gardermoen onsdag før en flyavgang til England.

Solbakken var også sentral i overgangene til Eikrem og Dæhli. Han har ikke besvart TV 2s henvendelser torsdag.

Heller ikke ledelsen i Molde har svart på henvendelser.