Her tar Harald Rønneberg selfie mens han løper med OL-ilden

– Det var helt magisk!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når vinter-OL går av stabelen i Sotsji neste måned, er det «Senkveld»-profilene Thomas Numme (43) og Harald Rønneberg (40) som står for kveldsunderholdningen på TV 2.

I den forbindelse fikk sistnevnte en aldri så liten hedersoppgave denne onsdagen, nemlig å delta i det olympiske fakkelløpet der folk fra hele verden bærer OL-ilden gjennom Russland. De ferske bildene fra Rostov-on-Don viser en strålende fornøyd programleder, som i tillegg til å bli foreviget på video tok initiativ til noen såkalte selfies.

– Det var en helt magisk opplevelse! Det sto tusenvis av mennesker langs veien og jublet. Man forstår ikke hvor stort det er før man skjønner at «dæven, nå er det jeg som løper med den olympiske ilden». Det var en stor ære og et fantastisk minne for livet, sier Harald Rønneberg til TV 2.

Se bildene fra Haralds løpetur i bildekarusellen ovenfor.

Se også OL-portalen: Her får du alt om OL i Sotsj!

Løp i Torino også

OL-fakkelløpet varer i totalt 123 dager og ender i OL-byen Sotsji på åpningsseremonidagen 7. februar. 

Dette er ikke første gang Rønneberg har æren av å bære en olympiske ild. Da OL ble avholdt i Torino i Italia i 2006 fikk han nemlig også delta. Den gang var han en av ti norske løpere.

Skal hylle medaljevinnerne

Under årets olympiske leker blir det altså «Senkveld» på TV-menyen hver eneste kveld, dog med et mer sportslig preg enn ellers. 

– Vi skal hylle medaljevinnerne og vi skal få ned artister og vi skal rett og slett lage fest hver kveld i 14 dager, sa Numme da nyheten ble annonsert i fjor.

Få oversikten: Slik blir OL-festen på TV 2!