Sophie Elise: – De sier de skal drepe meg og hunden min

Toppbloggeren får drapstrusler.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Bloggerne» har alt etter to programmer blitt et svært populært program på TV 2 Bliss.

Her kan du se de to første episodene av «Bloggerne» .

En av profilene i programmet, Sophie Elise Isachsen (19), har gjennom bloggkarrieren lært mye om hvordan man skaffer seg oppmerksomhet gjennom bloggingen.

Som et resultat av dette har 19-åringen mottatt en rekke frierbrev, men det er slett ikke all oppmerksomheten som er like hyggelig.

– Sier de vil drepe meg

Hun innrømmer nemlig at hun også har mottatt drapstrusler.

– Jeg har mottatt mange trusler både på kommentarer og på mail om at hvis de ser meg så skal de drepe meg, og hvis de ser hunden min så skal de drepe den, sier hun.

Men Sophie Elise lar seg ikke skremme av truslene.

BLOGGERNE: Bloggerne Marna Haugen, Sophie Elise Isachsen, Emilie Voe Nereng og Suzanne Aabel. Foto: NTB scanpix
BLOGGERNE: Bloggerne Marna Haugen, Sophie Elise Isachsen, Emilie Voe Nereng og Suzanne Aabel. Foto: NTB scanpix

– For det første så kommer de jo aldri til å gjøre det, det er ikke slik at jeg blir veldig redd. Jeg har aldri merket på kroppen at noen har lyst til å drepe meg. Og om noen er så dumme at de skriver på en blogg at de vil drepe noen så er ikke det en reell plan, sier hun.

– Men jeg lurer jo på hva som får noen til å skrive slikt. Det kan hende det er 13-åringer som sitter med venner og tuller, men det kan også være 50-åringer som er sjuke i hodet.

– Kan være sjalusi

Hun tror hun vet hvorfor truslene kommer.

– Det kan være trusler som kommer fordi jeg har skrevet noe som provoserer, eller bare helt vanlige hverdasinnlegg...At noen er sjalu eller synes det er urettferdig at jeg kan leve av det jeg gjør, sier hun. 

Sophie Elise sier at stygge kommentarer stort sett kommer på nett. Sjelden eller aldri har hun opplevd at folk kommer bort til henne og sier stygge ting.

– Folk som ikke kjenner meg er de verste. Folk som kjenner meg som venn eller nabo er selvfølgelig greie. Som blogger så skjønner jeg at folk kan ha lyst til å ta meg, for da kan de si at «jeg slengte Sophie Elise i veggen», sier hun.