«Bloggerne»-Suzanne har dårlig samvittighet overfor Fotballfrue

– Hadde jeg vært klar over at det skulle bli så mye blest, hadde jeg ventet noen uker.

Da Caroline Berg Eriksen (27) la ut bilde av seg selv i undertøy på Instagram fire dager etter å ha født en datter, var det mange som sperret opp øynene.

Journalist og «Bloggerne»-aktuelle Suzanne Aabel (32) reagerte kraftig på innlegget, og skrev et krast innlegg på sin blogg.

– Dummeste jeg har sett

Dette fanget oppmerksomheten til diverse media langt utenfor Norges grenser, noe Suzanne ble overrasket over. Men 32-åringen synes fortsatt at Fotballfrues bilde var unødvendig.

– Det er noe av det dummeste jeg har sett en nybakt mor gjøre noensinne. Jeg synes det var helt meningsløst, og jeg trigges sånn av det. Det irriterte meg, og jeg måtte si noe om det. Men plutselig tok det helt av, forteller hun til tv2.no.

Suzanne Aabel og Marna Haugen fra «Bloggerne» stilte til nettprat etter episoden, søndag. Les svarene nederst i saken.

Dårlig samvittighet

Suzanne har ikke snakket med Caroline Berg Eriksen etter hendelsen, men Suzanne innrømmer at hun har hatt dårlig samvittighet for én ting i ettertid.

– Det jeg har hatt dårlig samvittighet for er at hun var nybakt mor, og hun fortjente ikke den stormen. Hadde jeg vært klar over at det skulle bli så mye blest om det hadde jeg ventet noen uker hvertfall så hun kunne få litt fred. Det er jeg lei meg for, sier 32-åringen.

Det har ikke lykkes tv2.no å få en kommentar fra Fotballfrue.

Nettprat

«Sinnabloggeren» fikk 300.000 klikk på innlegget sitt om undertøysbildet, og hun håper at blesten ikke var bare negativ for Fotballfrues del heller.

– Fotballfrue havnet i det minste på Good Morning America, så jeg håper ikke hun er så sinna over at jeg slaktet henne så hardt, tilføyer hun.

«Bloggerne» med Sophie Elise Isachsen, Emilie «Voe» Nereng, Marna Haugen og Suzanne Aabel ser du på TV 2 Bliss søndag kl. 20.00.