PÅ SCENEN: Justin Bieber er glad i rampelyset, her tørker han svetten under en av hans mange konserter.
PÅ SCENEN: Justin Bieber er glad i rampelyset, her tørker han svetten under en av hans mange konserter.

Justin Bieber (19) kan bli deportert etter eggekasting

Popstjernen Justin Bieber er i trøbbel med politiet.

Justin Biebers  villa i Los Angeles ble denne uka ransaket av politiet, etter at han angivelig hadde kastet egg på naboenes hus.

Under ransakingen ble det beslag lagt kokain, som en av kameratene hans hadde på seg.

Blir det kanadiske popfenomenet dømt for vandalismen, som politiet kaller det, kan han bli deportert fra USA til Canada.

– Blir Justin siktet for vandalisme og dømt, er det svært sannsynlig at hans arbeidsvisum som gir ham anledning til å bo i USA blir trukket tilbake, sier en kilde i Los Angeles-politiet til Radar Online

Er du innvandrer i USA og blir dømt for å ha brutt amerikanske lover eller forskrifter, risikerer du å bli deportert.

Egget seg

Det er naboen Jeffrey Schwartz som har anmeldt Bieber, etter at sistnevnte skal ha kastet 20 egg på inngangsdøra hans en kveld forrige uke.  

Schwartz mener at de rå eggene gjorde skade for hele 70.000 kroner. 

– Naboen hans vil ikke bare at Bieber flytter, men også at han forlater landet, skal en kilde nær Schwartz ha uttalt ifølge nettstedet.  

Hele 12 politibetjenter besøkte Biebers hus etter eggekastingen.

Bieber og syv venner ble midlertidig anholdt mens politiet ransaket huset. De tok med seg popstjernens rapvenn LIl Za etter at de fant kokain på ham.

Arrestert to ganger på samme dag

Like før Lil Za skulle bli løslatt samme kveld, slo han seg vrang i arresten og kastet en mobil veggimellom. Dermed ble han arrestert igjen, og måtte tilbringe natta bak lås og slå. 

 – Vær du sikker på at myndighetene i Los Angeles tar kontakt med utlendingsmyndighetene for å varsle dem om at Justin har brutt loven. Dette er svært alvorlig, påstår den anonyme kilden overfor nettstedet.