Fjernstyrt «djevelbaby» herjer i New York

Tre millioner har sett klippet på under ett døgn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For å skape blest om den kommende lavbudsjett-skrekkfilmen «Devil's Due», har PR-selskapet Thinkmodo sent en djevelsk baby ut i New Yorks gater.

Den fryktinngytende skapningen er fjernstyrt, og ruller rundt alene mens han spretter opp av vogna, kaster opp og skremmer vettet av forbipasserende. 

Stuntet er blitt en enorm suksess. Klippet av «djevelbabyen» som ruller bort til kafébord og hyler, er på under ett døgn sett hele tre millioner ganger på YouTube.

Se klippet øverst i saken!

GRØSS OG GRU: Slik ser dukken PR-selskapet Thinkmodo sender rundt om i New York ut.
GRØSS OG GRU: Slik ser dukken PR-selskapet Thinkmodo sender rundt om i New York ut.

Den mekaniske babyen er bygget av firmaet Creature Effects Inc., som også har bygget ymse skapninger til filmer som «300», «Star Trek» og «I Am Legend».

Det måtte tre personer til for å fjernstyre babyen som rullet rundt i New York. Én styrte barnevogna, mens de to andre tok seg av ansiktet og kroppsbevegelsene.

Skaperne fikk mareritt

For et halvt år siden ble Thinkmodo-gründer Michael Krivicka pappa for første gang, og han forteller Yahoo at det bød på noen utfordringer da de jobbet med den mekaniske babyen.

– Det å gå frem og tilbake mellom den groteske djevelbabyen og den supersøte sønnen min rotet med virkelighetsoppfatningen min og ga meg mareritt, sier han.

«Devil's Due» handler om et nygift par som blir foreldre tidligere enn planlagt. Etter fødselen forandrer kvinnen personlighet, og blir forvandlet til et demonisk vesen som ikke er helt ulik babyen i klippet øverst.

Skremte kafékunder

Thinkmodo var også selskapet som stod bak det mye omtalte videostuntet i forbindelse med promoteringen av skrekkfilmen «Carrie» i fjor. 

I stuntet, som selvsagt ble filmet, gikk en kvinne berserk på en kafé i New York, og hennes «overnaturlige evner» kom til syne.

Se klippet under: