Lilli Bendriss fra «Åndenes makt» har skilt seg fra ektemannen. Her ser vi henne på Kjendisgallaen til Se og Hør i 2013.  Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix
Lilli Bendriss fra «Åndenes makt» har skilt seg fra ektemannen. Her ser vi henne på Kjendisgallaen til Se og Hør i 2013.  Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix

Åndenes makt-Lilli skilles

– Det lå i kortene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den kjente healeren og klarsynte Lilli Bendriss fra «Åndenes makt» på TVNorge skilles fra sin ektemann Kader, forteller hun i i et blogginnlegg som ble publisert i dag.

«Min mann og jeg har skilt lag denne høsten. Det lå i kortene lenge, men alt er meget udramatisk og vi er fortsatt de beste venner, foreldre og besteforeldre», skriver Lilli Bendriss i sin blogg på Kjentfolk.no.

– Et nytt gyllent år

Paret har tre barn sammen og har bodd over hele verden, blant annet i Belgia, Nederland, Frankrike og Canada. De har også drevet restaurant sammen i Oslo i 17 år.

Etter bruddet ser den kjente synske TV-personligheten nå fremover:

«Nå er det ett nytt gyllent år med blanke ark og farvestifter til. Hva bringer det meg, mon tro? Nei, og atter nei. Jeg vil ikke vite , jeg vil ikke spå. Jeg vil kreere det ut fra mine visjoner og drømmer. Sette meg mål? Ja, absolutt. Utfordringen min er disiplin. Jeg har sluttet å piske meg selv fordi jeg ikke er flink nok, utholdende nok. Skifter fil hele tiden og stikker av fra motorveien på en spennende oppdagelsesreise på en av småveiene», skriver hun og understreker at livet er bra:

Send bankeånden til Lilli


«Så tenker jeg; ‘Du verden så heldig jeg er som får lov å være så aktiv, være frisk. Ha nydelige venner. Herlige barn og barnebarn…»

Og hun avslutter bloggen med en liten hilsen til fansen av TV-programmet:

«Ha en fortreffelig uke, alle sammen, og om det banker på din dør i natt og ingen står utenfor når du åpner, så er det nok bare en bankeånd som har stukket av fra «Åndenes makt». Send ham da bare videre til meg».

«God kveld Norge» har ikke klart å komme i kontakt med Lilli Bendriss.