POKERFJES: Tone Damli Aaberge blir Betsson.com sitt nye ansikt utad. Foto: Stella Pictures.
POKERFJES: Tone Damli Aaberge blir Betsson.com sitt nye ansikt utad. Foto: Stella Pictures.

Tone blir gambling-ambassadør

Hemmelig hva Tone Damli Aaberge tjener på reklamejobben.

Mandag denne uken offentliggjorde spillselskapet Betsson at artisten har signert en samarbeidsavtale med selskapet. Hva hun tjener på jobben, ønsker ingen å kommentere.

PR-manager for Betsson.com, Mikael Mellqvist, er strålende fornøyd med den nye ambassadøren.

– Tone var førstevalget vårt av artister. Hun er en flott ambassadør, så vi er veldig fornøyde med å ha fått henne med på laget, sier han til God kveld Norge.

Det nye samarbeidet betyr at Tone Damli Aaberge blir Betssons frontfigur. Mellqvist forteller at først i 2015 er det muligheter for popstjerna for å bli med ut på eventer, som pokerturneringer og lignende. Sammen med fotballspilleren John Arne Riise skal hun fronte kampanjer på selskapets hjemmeside.

Uheldig

Lotteritilsynet har tidligere reagert kraftig på at norske kjendiser signerer avtaler med utelandske spillselskaper. I fjor opprettet de en tilsynssak mot bransjen for å følge ekstra nøye med.

– Om det er Tone, eller idrettsstjerner betyr ingenting. Det som er uheldig er at norske kjendiser markedsfører noe som ikke er lov i Norge, sier Atle Hamar, direktør i Lotteritilsynet til God kveld Norge.

Ikke redd for kritikk

Fotballspiller John Arne Riise er en av dem som har måtte tåle massiv kritikk da han signerte avtalen med det utenlandske spillselskapet. Tone forventer kritikk, men tror hun kommer til å tåle det.

– Det er lett å stille seg kritisk til dette, og det vil sikkert bli en del negative kommentarer. Når det er sagt, så er jeg ganske vant til den slags, så det skal jeg tåle. Jeg har tenkt godt gjennom valget mitt med å bli Betssonambassadør, sier hun i et intervju på Betssons hjemmesider.

Damlis manager, David Eriksen sier til God kveld Norge at Tone er glad for avtalen hun har gjort for Betsson.

– Det er vanlig at kjente artister har kommersielle engasjementer. Slik jeg ser det, så vil ikke denne avtalen påvirke hennes troverdighet som artist, sier Davidsen.

Glad i fotball

Den spreke popstjerna innrømmer at hun er opptatt av fotball og tipping. I et intervjuet på hjemmesiden forteller hun følgende:

– Jeg har alltid sett på spill som underholdning og har lenge satset noen kroner på ulike tippeligakamper. Lørdager og søndager har alltid vært fotball og tippedag for meg.

Men noe pokerfjes har Songdølingen ikke:

– Pokerfjeset må jeg nok øve litt på. Jeg er en person som har vanskelig for å skjule begeistring, og klarer ikke skjule når jeg får gode kort. Det tydelige kropsspråket mitt tilsier vel at jeg ikke er verdens beste pokerspiller, men gleden er stor, sier hun til Betsson.com.