LAGT INN BUD: Chelsea skal ha sendt inn et bud på Nemanja Matic (t.h.). AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG
LAGT INN BUD: Chelsea skal ha sendt inn et bud på Nemanja Matic (t.h.). AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG

Fotballrykter: – Chelsea med bud på tidligere spiller

Og Arsene Wenger blar opp 300 millioner for Newcastle-duo.

Vi nærmer oss midten av januar. Det betyr at tiden begynner å bli knapp for klubber som ønsker å forsterke i løpet av måneden.

Men for noen klubber ser det ut til at det skal bli litt aktivitet. Ifølge Sky Sports har Chelsea lagt inn et bud på 200 millioner kroner for hente tilbake Nemanja Matic. Serberen ble solgt til Benfica som en del av avtalen da David Luiz ble hentet i 2011.

For å finansiere kjøpet kommer Kevin De Bruyne etter alle solemerker å dømme til forlate London-klubben til fordel for Wolfsburg. Sportsdirektør, Klaus Allofs, sier ifølge Independent at han er sikker på at belgieren kommer til Tyskland.

Søndag skrev TV 2 at David Moyes var på plass i Italia for se kampen mellom Juventus og Cagliari. The Daily Mirror skrev at Manchester United-manageren skulle ta en nærmere titt på Cagliari-forsvarer, Davide Astori, og Juventus' midtbanespiller, Arturo Vidal

TIL UNITED: Cagliaris Davide Astori kan være på vei til Manchester United. (AP Photo/Max Solinas)
TIL UNITED: Cagliaris Davide Astori kan være på vei til Manchester United. (AP Photo/Max Solinas)

Men The Daily Express skriver at Moyes også skal være interessert i å hente tilbake Paul Pogba 18 måneder etter at han ble solgt til Juventus. Franskmannen skal være åpen for en retur til Premier League.

Mens Moyes var i Italia, skal Phil Neville ha vært i Spania for å se nærmere på 19 år gamle Saul Niguez. Rayo Vallacano-spilleren er også ønsket av Arsenal og Chelsea

Arsene Wenger skal også stå klar med sjekkheftet for å signere Newcastle-duoen Yohan Cabaye og Davide Santon. Arsenal-manageren prøvde seg med en bud på 100 millioner på Cabaye i sommer, men Newcastle skal ifølge CaughtOffside ønske rundt 220 millioner. Legg den italienske høyrebacken til og man vil få en totalsum på rundt 300 millioner kroner.

FORLATER NEWCASTLE: Arsene Wenger må bla opp 220 millioner kroner for å hente Yohan Cabaye.
FORLATER NEWCASTLE: Arsene Wenger må bla opp 220 millioner kroner for å hente Yohan Cabaye.

Mark Hughes og Stoke skal ifølge The Independent har gjort et kupp ved å sikre seg den svenske spissen John Guidetti på lån ut sesongen. Hughes skal ha brukt kontaktene sine fra tiden som manager i Manchester City til å hente den 21 år gamle talentet.

Manchester City-manager, Manuel Pellegrini, nekter for at Joleon Lescott skal være på vei bort, skriver Metro. Den siste tiden har 31-åringen vært linket til West Ham på lån ut sesongen, men Pellegrini sier disse ryktene er "helt ute på viddene".

Newcastle-spiss, Papiss Cissé, tok Premier League med storm da han kom til England, men siden det kun gått nedover. Senegaleseren har ikke startet en eneste kamp i ligaen denne sesongen, og har kun scoret ett mål siden april. Ifølge Daily Mail skal han være på vei bort til en klubb i Quatar, men bare hvis denne klubben blar opp 100 millioner kroner.

Patrice Evra kommer til å forlate Manchester United når kontrakten hans med klubben går ut i sommer, melder The Guardian.