- Tilfredsstill mannen din, oppfordrer luksusprostituert

Dette ekteskapsrådet fikk programleder Marthe Sveberg av en luksusprostituert. Tre eksperter på sitt felt hadde sitt å si om hvordan man holder fast på mannen sin.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Må damene passe på å tilfredsstille mannen sin nok så han ikke er utro?

EKTESKAPSRÅD: Marthe Sveberg fikk ekteskapsråd fra luksusprostituert i sitt nye program
EKTESKAPSRÅD: Marthe Sveberg fikk ekteskapsråd fra luksusprostituert i sitt nye program "Hvordan overleve". Foto: Bjørn Erik Larsen / Scanpix

I programleder Marthe Svebergs nye program «Hvordan overleve», tar Marthe for seg ekteskapet. Sveberg tar en prat med luksusprostituerte "Anna" som har mange ektemenn som kunder.

Sveberg innrømmer at hun selv ikke har så stort behov for sex, og at hun heller er flink til «å prate og drikke te». Hun spør så "Anna" om hun har noen ekteskapsråd å gi?

- Tilfredstill mannen din! De kommer ikke til meg for å prate og drikke te, forsikrer "Anna".

Vær fristerinne

 - Gjør deg fin for mannen din; tenk så glad han blir, er oppfordringen til sexolog Kristin Spitznogle (41).

Hun har en apell til alle sine medsøstre.

-  Jeg bruker å si, tenk så fantastisk at Gud skapte oss som kvinner; vær stolt av det! Vær hans sexy fristerinne og deilige elskerinne, sier sexologen.

Hun legger vekt på at det er mannens ansvar om han velger å gå andre steder.

- Men om du er en klok kvinne, så investerer du i mannen din. Du gjør han fornøyd og du viser han hvor viktig han er for deg, sier Spitznogle.

Bianca Schmidt, coach og også sexolog, mener det er viktig at mannen også bidrar.

- Det er ikke nødvendig å gjøre seg selv til en fristerinne ovenfor mannen sin, hvis man ikke har lyst selv. Det er en samorning det skal være, og den skal være toveis, bemerker Schmidt.

Bruk høyrehånden

- Det er klart det er vanskelig om man ikke får all den sexen man vil ha. Men samtidig så er det ikke nødvendigvis konas ansvar å tilfredstille deg.

Schmidt mener det er viktig å snu på det - at mannen spør kona hva hun liker og hva hun ønsker. Det er ikke er konas plikt å være tilgjengelig for mannens behov hele tiden, bemerker hun.

- Jeg har full tillit til at han vet akkurat hva han kan gjøre med høyrehånden sin. Så onaner og tilfredsstil deg selv, oppfordrer Schmidt.

Prostituert og ekteskapsterapeut

En dame som har god erfaring med gifte menn, er Janni Winterbauer. I over 50 år  jobbet hun som prostituert. 

Mange av ektemennene som oppsøkte Winterbauer, kom ikke bare for sex. I kontrast til hva luksusprostituerte "Anna" fortalet Marthe Sveberg, kom også mange menn nettopp for å prate og drikke te.

- De kom til meg og pratet om kona og ekteskapsproblemene sine, sier Winterbauer, som ofte følte seg som en ekteskapsterapeut.

Hun kan fortelle om faste kunder som kom til henne jevnt og trutt i over 20 år - både for å prate og for å fortelle om sine innerste fantasier.

- Norske kvinner er vel litt gammeldagse, tror Winterbauer.

Hun synes kvinnene må være mer åpne for å eksprementere og å spørre hva mannen liker.

- Tror du norske ektemenn er litt redde for å fortelle om sexfantasiene sine til kona?

- Ja, det tror jeg. Når de kommer til de prostituerte så er de jo utømmelige. Da kommer det mye rart fram, forteller Winterbauer.

Kunne flere "knep" en nabofrua

Selv har også Winterbauer erfaring fra ekteskapet; hun var tildligere gift i over 30 år, og ektemannen var tro hele veien, bedyrer Winterbauer. Hun har en idè om hvorfor kanskje hun klarte å holde på mannen sin.

- Jeg kunne vel kanskje noen flere knep enn nabofrua, flirer Winterbauer.