Tok bryllupsmiddagen på McDonalds

«Bloggeren»-Marna giftet seg med komiker Ørjan Burøe på utradisjonelt vis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I den nye TV 2 Bliss-serien «Bloggerne», der Marna Haugen følges tett av TV-kameraer, blir det spektakulært når hun og komiker-kjæresten Ørjan Burøe gifter seg i USA.

Med kun to forlovere til stede, ble brudeparet viet under en romantisk seremoni i det mektige naturområdet Grand Canyon i Nevada-ørkenen.

Mektig

– Det er så mektig. Du blir bare en liten brikke i et stort verdensbilde, og det var veldig fint å ha Marna ved siden av meg i det verdensbildet, sier Ørjan Burøe om å gifte seg i et av verdens syv underverk.

Allerede før paret ble fløyet i helikopter til vielsen i Grand Canyon var det sterke følelser i sving. Da Marna gjorde seg klar på hotellsuiten i Las Vegas tok følelsene fullstendig overhånd.

TÅREVÅTT: En rørt brud gjør seg klar. TV 2
TÅREVÅTT: En rørt brud gjør seg klar. TV 2

Tårevått

Marna brast nemlig i gråt flere ganger mens hun fikk på seg brudestasen.

– Jeg trodde ikke at jeg skulle bli så emosjonell. Jeg sov ikke natten før, og var helt ødelagt dagen etter. Jeg begynte å grine av alt. Jeg var som en klut. Jeg hadde ikke kontroll på noe, sier Marna.

Utradisjonelt

Etter at seremonien var ferdig, og blogger Marna endelig kunne kalle seg ekte komikerfrue, inntok de bryllupsmiddag på McDonalds.

Bryllupsnatten tilbragte de for det meste hver for seg.

– På bryllupsnatten var jeg så ferdig at jeg gikk og la meg klokka halv elleve. Og Ørjan fikk sitte på casino med kompisene sine til klokka tre om natten, sier Marna.