Moyes på «spiontokt» i Italia

Manchester Uniteds manager David Moyes så Juventus ta sin ellevte strake seier i Serie A.

REISTE TIL ITALIA: Manchester Uniteds manager David Moyes reiste søndag til Italia for å speide på eventuelle spillerkjøp. (AP Photo/Jon Super)

David Moyes ble avbildet på tribunen under oppgjøret mellom Juventus og Cagliari søndag kveld.

Ifølge The Daily Mirror reiste Moyes til Italia for å spionere på potensielle spillerkjøp.

Manchester Uniteds manager skal først og fremst ha speidet på Cagliaris midtstopper Davide Astori og Juventus sin offensive midtbanespiller Arturo Vidal.

Den chilenske landslagsspilleren Vidal har imponert stort for Juventus denne sesongen og har allerede notert seg for 13 mål.

Tok sin ellevete strake seier
Moyes fikk se at Juventus beseiret Cagliari 4-1 og tok sin ellevte strake seier i Serie A.

Åtte poeng skiller til Roma på tabellen.

Avstanden mellom Juventus og Roma kunne vært større etter lørdagens runde, men med 4-0-seier til hovedstadsklubben over Genoa på hjemmebane, holdt serietoeren følge med den svært solide serielederen.

Spanjolen Fernando Llorente spilte en av hovedrollene på Sardinia. Cagliari kom best i gang og ledet 1-0 etter en scoring av Mauricio Pinilla, men hadde lite å varte opp med utover i kampen.

– Vi slet i den første omgangen og måtte ta sjanser etter 0-1. Vi kom oss kraftig, og alt gikk bra i annen omgang, sa Juves Stephan Lichtsteiner.

Ikke tapt siden 20. oktober
Llorente utlignet etter en drøy halvtime og sørget for 1-1 til pause.

Deretter ga Claudio Marchisio laget fra Torino ledelsen i det 73. minutt. Llorente sørget med sin sjuende scoring for sesongen for 3-1, før Lichtsteiner ga de 6000 fremmøtte dagens femte scoring.

Juventus har ikke tapt i hjemlig serie siden 2-4 mot Fiorentina 20. oktober. Det er enn så lenge deres eneste serietap i år.