GARDERMOEN/BERGEN (TV 2): Tidligere i dag bekreftet landslagssjef Per-Mathias Høgmo til TV 2 at assistent Tor Ole Skullerud ikke er med den norske kontingenten som reiser til Adu Dhabi torsdag.

– Skullerud er ikke med oss fordi han fohandler med en konkret klubb. Da er avtalen her på landslaget at vi gir folk slike sjanser, sier Høgmo til TV 2.

Det norske flyet hadde avreise kl. 12 på vei til treningssamlingen i De forente arabiske emirater og kampene mot Polen og Moldova.

– Hvilken klubb er det han forhandler med?

– Det kan jeg ikke si, dessverre, av hensyn til partene, sier Høgmo.

Etter det TV 2 erfarer er Skullerud i forhandlinger med Molde om å overta for Ole Gunnar Solskjær.

Høyaktuell
Det tok ikke mange minuttene før den tidligere U21-sjefen ble koblet til Molde da Ole Gunnar Solskjær ble koblet til Premier League og Cardiff tidligere i måneden. Straks Solskjær ble meldt Cardiff-klar, var 43-åringen blant de heteste kandidatene til å overta. 

Cupmesterne fra Rosenes by står fortsatt uten sjefstrener etter at Solskjær forlot Norge tidligere i januar. Kristiansunderen har også tatt med seg store deler av klubbens trenerapprat.

RAIDER MOLDE: Ole Gunnar Solskjær har hentet spilleren Magnus Wolff Eikrem til Cardiff - foreløpig.
RAIDER MOLDE: Ole Gunnar Solskjær har hentet spilleren Magnus Wolff Eikrem til Cardiff - foreløpig.

Tidligere TV 2-ekspert Skullerud ledet det norske U21-landslaget til bronse i sommerens U21-EM i Israel, før han senere ble omplassert til landslagsassistent under Per-Mathias Høgmo.

TV 2 har ikke lyktes å kontakte Skullerud torsdag.