Bieber-fansen fortviler etter Selena-omfavnelse

Setter nok en gang fart i romanseryktene på Instagram.

Det langvarige av- og på-forholdet til superstjernene Justin Bieber (19) og Selena Gomez (21) ser ut til å nok en gang blomste. I dag postet nemlig det mannlige tenåringsidolet et Instagram-bilde av de to sammen i nær omfavnelse.

– Jeg elsker måten du se på meg, skriver Bieber under bildet.

Det får mange av hans 12 millioner følgere på det sosiale mediet til å se rødt.

 – Klarer ikke takle dette nå

På bare noen timer har flere hundre tusen kommentert bildet – og stemningen er langt fra utelukkende god til tross for at hygge ser ut til å nå være et tema blant det tidligere kjæresteparet.

– Dropp henne med en gang! Husk på smerten hun har påført deg! skriver en fan.

– Jeg var så glad da han var ferdig med henne, fordi hun er for mye. Jeg klarer bare ikke takle dette akkurat nå. Jeg er glad på hans vegne, men han kunne gjort det så mye bedre. Han fortjener bedre enn henne, mener en annen.

– Justin er ikke lykkelig. Han er tom på insiden. Og han ender opp med å date denne f*ens drittsekken fordi ingen andre vil. Trist, skriver en tredje.

Andre beliebers passer på å vise sin forståelse for sitt store idol.

– Dette er så søtt. Jeg har ventet på dette så lenge! jeg støtter dere 100 prosent og jeg elsker dere begge. Og de som ikke støtter dere tar feil. De hater Selena fordi de tror hun ødela hele forholdet, men de vet faktisk ingenting. Så lenge dere er lykkelige sammen, er jeg også det, skriver en tilsynelatende diplomatisk instagrambruker.

KOLLEGER OG KJÆRESTER: Selena Gomez og Justin Bieber viste seg offentlig og bekreftet at de var sammen for første gang i 2011. Her er de fotografert sammen på en American Music Awards-fest samme år. Foto: AFP PHOTO/VALERIE MACON
KOLLEGER OG KJÆRESTER: Selena Gomez og Justin Bieber viste seg offentlig og bekreftet at de var sammen for første gang i 2011. Her er de fotografert sammen på en American Music Awards-fest samme år. Foto: AFP PHOTO/VALERIE MACON

Se også: Bieber og eksen kysset hverandre i Norge

 Erklærte sin kjærlighet i desember

At det er god stemning mellom de to tidligere turtelduene, bør kanskje ikke komme som noen overraskelse for fansen hans. Det er ikke lenge siden han erklærte sin kjærlighet for den mørkhårede sangerinnnen offentlig.

 – Du vet, hun er en fantastisk kvinne. Jeg elsker henne den dag i dag,  sa Bieber i et intervju med en amerikansk radiostasjon i desember.

Se video – den norske fansen jakter på Bieber: