Dette er sesongens og årets lag i Premier League

Morten Langli og Claus Lundekvam har plukket ut hvert sitt mannskap.

Før helgens Premier League-runde fikk Morten Langli og Claus Lundekvam en oppgave av TV 2-redaksjonen: de skulle sette opp årets lag for kalendeåret 2013.

Det presenterte de i søndagens sending.

Se Langli og Lundekvam presentere lagene i videovinduet lenger nede i saken.

Morten Langli fulgte ikke helt oppgaveteksten og leverte i steden et sesongens lag fra august og frem til i dag.

– Man kan ikke dele opp en fotballsesong på den måten. Lagene skifter trenere, spillere skifter klubb og så videre, flirer Langli.

Langlis lag: Simon Mignolet - Seamus Coleman, Vincent Kompany, Phil Jagielka, Kieran Gibbs - Mesut Özil, Yaya Touré, Aaron Ramsey, Eden Hazard - Sergio Agüero - Luis Suarez

– Hvis jeg skal drodle litt rundt det som skjedde det første halvåret, så ser det veldig dumt å ikke ha med noen Manchester United-spillere. Skal jeg ta hensyn til det må jeg bytte keeper, og bør kanskje bytte Agüero med Robin van Persie, sa Langli.

– Så bør kanskje Gareth Bale inn istedet for Hazard, men da er det plutselig ingen Chelsea-spillere, så dette er en vanskelig øvelse.

Er du enig i lagene? Si din mening i kommentarfeltet under saken.

Claus Lundekvam er enig i at det er utfordrende, men har likevel tatt den jobben. Laget er likevel ikke så veldig ulikt, og heller ikke han finner plass til noen Manchester United-spillere på laget.

Lundekvams lag: Simon Mignolet - Pablo Zabaleta, Vincent Kompany, Phil Jagielka, Luke Shaw - Gareth Bale, Yaya Touré, Mesut Özil, Eden Hazard - Sergio Agüero - Luis Suarez

– Jeg måtte jo ha med en Southampton-spiller og Luke Shaw fortjener det syns jeg. Også måtte jeg ha med Gareth Bale, sier Lundekvam.

– De Gea og Robin van Persie må inn dersom man lager et lag for hele året. Det er det jeg sier, dette går ikke, sier Morten Langli.

Er du enig i lagene? Si din mening i kommentarfeltet under saken.