Gruer seg til å se seg selv på TV

Se de første bildene fra dokuserien «Bloggerne».

12. januar har dokuserien «Bloggerne» premiere på TV 2 Bliss. Gjennom åtte episoder får TV-seerene bli kjent med fire norske jenter som velger å dele sitt liv på nett.

I over et halvt år har TV-kameraene fulgt livene til rosabloggeren Sophie Elise Isachsen (18) fra Harstad, humorbloggeren Marna Haugen (32) fra Oslo, kjendisblogger Emilie «Voe» Nereng (18) fra Hønefoss og sinnablogger Suzanne Aabel (32) fra Oslo.

Se de første bildene fra serien i toppen av saken. 

Gruer seg til å seg selv feste

I et intervju på «Ettermiddagen» innrømmer jentene at de gruer seg litt til å se seg selv på TV.

- Alle vi jenten er jo vant til å gi av oss selv på bloggen. Jeg har blogget siden 2009, så det finnes nesten ingenting jeg ikke har snakket om på bloggen i løpet av disse årene. Men det er annerledes å ha kamera foran seg. Vi er alle vant til å skrive og formulere oss som vi vil, men det kan vi ikke gjøre på samme måte når vi har kamera rundt oss, sier Emilie «Voe» Nereng.

Sophie Elise Isachsen gruer seg mest til å se seg selv feste i russetiden.

– I de par årene jeg har blogget har jeg hatt en regel: Ikke blogg når du har drukket alkohol. Men den regelen gjaldt ikke under TV-innspillingen. Jeg gruer meg til å se klippet fra natt til 1. mai, fordi jeg husker det ikke. For alt jeg vet så sto jeg på hodet i sofaen, sier Sophie.

Suzanne Aabel er også nervøs for å se seg selv feste.

– Jeg feiret halloween i rullestol utkledd som Liz Taylor. Da drakk jeg sinnsykt mye, og det siste klippet av meg i den episoden er at jeg sitter i rullestolen og ruller nedover gaten med armene i været og parykken på skakke. Det er veldig flaut når du er 32 år, sier Suzanne.

LES OGSÅ: Toppbloggere i full nakenkrig

Giftet seg med TV-kamera til stede

Bloggerne deler både små og store episoder fra livet sitt i dokuserien. Komikerfrue Marna Haugen lot kameraene være med når hun giftet seg med komikeren Ørjan Burøe (39).

– Det ble bare sånn. Vi hadde tenkt å gifte oss uansett, så da tenkte vi at kameraene også kunne henge seg på. Og nå er ikke Ørjan så vanskelig å be. Han synes det er kjempegøy at jeg er med i serien, forteller Marna. 

LES OGSÅ: Burøe og kjendisblogger gift i all hemmelighet

«Bloggerne» har premiere på TV 2 Bliss søndag 12. januar kl. 20.00.