MYE FOTOGRAFERT: Zlatan Ibrahimovic sier han gir ikke bryr seg om hvordan han ser ut på bilder. FOTO: REUTERS/Charles Platiau
MYE FOTOGRAFERT: Zlatan Ibrahimovic sier han gir ikke bryr seg om hvordan han ser ut på bilder. FOTO: REUTERS/Charles Platiau

Zlatan: – Om jeg vil klø meg i ræva, så klør jeg meg i ræva

Zlatan Ibrahimovic sier han gir blanke i paparazzifotografene.

Ved det å være en av verdens beste fotballspillere følger det også med en viss medieoppmerksomhet.

Rundt eksentriske Zlatan Ibrahimovic (32) er det kanskje ekstra mye oppmerksomhet, og den svenske stjernespissen er et yndet mål for fotografer.

Det plager ikke Ibrahimovic, som hevder han ikke er opptatt av hvordan han fremstår på bilder.

– Paparazzi-bilder er også en del av livet. Det er også en del av livet, men jeg lar det ikke ødelegge livet mitt, sier 32-åringen til Voetbal International ifølge expressen.se.

– Jeg vet at det finnes kjendiser som holder seg oppdatert av hvordan de fremstilles på bilder. Jeg bryr meg ikke. Om jeg er på bildet der jeg klør meg i ræva... OK. Sånn er jeg. Om jeg vil klø meg i ræva, så klør jeg meg i ræva. Eller i nesa om jeg må det.

I det åpenhjertige intervjuet med det nederlandske magasinet forteller Ibrahimovic at han savner muligheten til å gå gaten uten at han blir gjenkjent.

Han har imidlertid et fristed - et yndet reisested om sommeren. Et sted der ingen kjenner ham igjen.

– Jeg er glad for at jeg kan reise på jakt om sommeren og vandre i skog og mark utenfor Stockholm, eller på øyen til vennen min, Daniel Majstorovic. Av og til går vi en mil hver dag, med tung bepakning.  Ved et tilfelle gikk vi for langt, og måtte tilbringe en natt i ett telt i 15 minusgrader, forteller Zlatan.

– Å være i naturen er fantastisk. Elgene kjenner meg ikke igjen i alle fall, og jeg nyter nå det er stille og rolig. Jeg tenker, men av og til tenker jeg ingenting. Ingen krever noe av meg akkurat der og da.

Selv om han liker å komme seg unna rampelyset, så poengterer PSG-spilleren at han ikke har noe i mot oppmerksomheten. Det har sine positive sider det også.

Dessuten har han selv vært valp.

– Jeg kommer aldri til å glemme første gangen noen spurte meg om en autograf. Det var etter en kamp med Malmö og noen barn ventet ved garderoben. Jeg var så stolt, sier en av verdens beste fotballspillere.