TUNGA RETT UT AV MUNNEN: Miley Cyrus er kjent for å rekke tunge når det måtte passe seg. Under forklarer hun hvorfor hun gjør det.
TUNGA RETT UT AV MUNNEN: Miley Cyrus er kjent for å rekke tunge når det måtte passe seg. Under forklarer hun hvorfor hun gjør det.

Derfor rekker Miley Cyrus alltid ut tunga på bilder

– Jeg blir skikkelig flau.

Miley Cyrus (21) har for vane å rekke tunge på bilder.

Hun har fått en rekke spørsmål om hvorfor, uten at hun har ønsket å svare.

I et intervju med den anerkjente amerikanske journalisten Barbara Walters (84) i forbindelse med kåringen «The 10 Most Fascinating People of 2013», forklarer hun derimot hvorfor. 

I intervjuet, som er gjengitt av ABC News, sier Miley at hun rett og slett blir flau når hun ser ei kameralinse rettet mot seg.

– Jeg blir flau når det blir tatt bilder. Det er faktisk helt sant, sier 21-åringen i intervjuet, som blir sendt på amerikanske TV-skjermer onsdag kveld.

FLAU: Miley Cyrus sier at hun rekker tunge fordi hun ikke vet hva annet hun skal finne på.
FLAU: Miley Cyrus sier at hun rekker tunge fordi hun ikke vet hva annet hun skal finne på.

«Wrecking Ball»-sangeren forteller at hun aldri blir vant til oppmerksomheten fra fotografer.

– Jeg blir skikkelig flau, fordi folk tar bilder av meg, og så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vet ikke hvordan jeg skal smile, og det føles rart, så jeg rekker tunge. Jeg vet ikke hva annet jeg skal gjøre, sier hun i intervjuet. 

I godt selskap

Utenom Miley Cyrus, er det en lang rekke superstjerner som er med på Barbaras  «The 10 Most Fascinating People of 2013»-liste.

Miley er plassert sammen med Oscar-vinner Jennifer Lawrence (23), nyhetsanker Robin Roberts (41), varsleren Edward Snowden (30), prins George (5 mnd.), realityfamilien The Robertsons, realitystjerne Kim Kardashian (33) og hennes rapper Kanye West (36), samt svømmeren Diana Nyad (64).

 Twerket på nissefar

Utenom tungerekking, er det såkalt twerking som er i fokus for Miley Cyrus. Hun er kjent for å twerke på det som twerkes kan, som for eksempel latekskledte kortvokste dansere.

Under KIIS FM's Jingle Ball-konsert i Los Angeles nylig, twerket hun - iført rødt paljettruse - seg opp etter selveste julenissen.

På Twitter raste seerne og publikum, og skrev at Miley Cyrus hadde gått for langt.

Se videoen under: