Serbia jublet etter superdramatisk avslutning

Men var ballen inne? Se og døm selv!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Serbia - Sør-Korea 28-27

Også mandag kveld ble det sekunddrama i håndball-VM.

I går var det Danmark som ble reddet av sluttsignalet, da Montenegros stjernespiller Katarina Bulatovic gikk til værs og ballen suste i vinkelen.

Dessverre for Montenegro, og heldigvis for Danmark var det for sent. Kampuret nådde 60 minutter før ballen gikk i mål.

Burde kanskje ikke vært godkjent
For serbiske Jelena Eric mandag kveld, var det derimot akkurat tid nok til å få ballen over mållinjen.

I hvert fall ifølge dommerne. Videoen av scoringen viser derimot at det er vanskelig å se om hele ballen faktisk er over mållinjen når sluttsignalet går.

Etter at Sør-Korea utliknet til 27-27 tolv sekunder før slutt stormet hjemmelaget i angrep. Utrolig nok fikk Eric løsnet skudd mot det sør-koreanske målet, og minst like utrolig var ballen passert mållinjen da sluttsignalet gikk i Kombank Arena.

Sør Korea slapp ikke taket
Hjemmelaget åpnet best, og var i føringen størsteparten av den første omgangen, men når kampen nærmet seg halvspilt knappet Sør-Korea inn den serbiske ledelsen, og til pause var Serbia foran med bare ett mål, 13-12.

VILL JUBEL: De serbiske landslagsjentene var i ekstase etter at avgjørelsen falt i Kombak Arena. (AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC)
VILL JUBEL: De serbiske landslagsjentene var i ekstase etter at avgjørelsen falt i Kombak Arena. (AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC)

I 2. omgang tok hjemmelaget kommandoen på ny, men Sør Korea nektet å gi opp, og like før slutt sto det 27-27, og oppgjøret så ut til å gå mot ekstraomganger.

Serbiske Jelena Eric ville det altså annerledes.

Med Serbia videre, får de norske håndballjentene virkelig kjenne på tribunetrøkket i kvartfinalen på onsdag.

Se den vanvittige avslutningen på kampen i videovinduet øverst!