Uheldig Sissoko slo dommer til blods

Drama i Newcastle.

Newcastle og Southampton spilte 1-1, men kampen vil huskes best for Moussa Sissokos ufrivillige slag i ansiktet på dommeren lørdag.

Den merkelige episoden oppsto to minutter før slutt. I en amper diskusjon prøvde Sissoko å ta bort armen til en Southampton-spiller, men endte i stedet med å slå til dommer Mike Jones.

Se hendelsen i videovinduet øverst!

Se fullt kampreferat nederst i artikkelen

Kamplederen tok telling og begynte å blø neseblod. Etter litt behandling og en bomullsdott i nesen, satte Jones i gang kampen igjen. Sissoko fikk ikke kort for uhellet.

Newcastle og Southampton hadde hver sin gode omgang på St. James' Park. Bortelaget har vært gavmildt den siste tiden. Det straffet seg igjen da stopperen Jos Hooiveld etter 28 minutter mislyktes med å klarere en ball i luften. Dermed kunne Yoan Gouffran runde keeper og enkelt sette inn 1-0 til Newcastle.

Det var en fortjent ledelse. Vertene var det beste laget til pause, selv om Southampton trillet mye ball i lange perioder.

Gjestene hevet seg etter hvilen og begynte å skape sjanser. Etter 66 minutter ordnet Jay Rodriguez 1-1. Det skjedde etter en kontring og godt veggspill med Steven Davis, som kort tid før traff stolpen (©NTB)