Nekter kjæresten flere naken-stunts

Marianne Aulie får ikke lov av Aune Sand til å stunte etter at datteren Aella kom til verden.

Av Fredrik Furuseth og Anders Myhren

Kunstner Marianne Aulie og den omdiskuterte filmskaperen Aune Sand overrasket mange da det ble kjent at de ventet barn sammen.

Halvannet år senere kom deres datter Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis til verden, og den lille familien bosatte seg i trendy West Village i New York.

Hektisk

– Småbarnstilværelsen kan være hektisk, men veldig, veldig, veldig koselig, sier Marianne Aulie til «God kveld Norge».

Paret bor sammen med datteren i deres eget galleri i verdensmetropolen. I underetasjen bor Aunes tvillingbror, Vebjørn, som jobber på spreng for å holde liv i dem alle.

Denne uken ble det kjent at Marianne er begjært konkurs, og Vebjørn uttalte tidligere i høst til «God kveld Norge» at han vil være blakk innen året er omme.

Galleriet i New York har en månedsleie på svimlende 250.000 kroner, og for å få mer penger i kassa, satser «mariaune», som Vebjørn kaller dem, på en egen undertøyskolleksjon.

Datteren er modell

Lille Aella har to stolte foreldre i Marianne og Aune.

– Hun like søt som mamma'n. Og like veloppdragen som pappa'n. Det å få en sånn liten en er jo sånn at man må klype seg i armen, sier Aune, og benytter samtidig anledningen til å skryte av sin kunstnersamboer:

– Marianne er jo en hønemor av de sjeldne, og jeg kan vel kanskje kalle oss overnervøse. Vi tør ikke å la noen andre passe henne. Det skjer ikke at vi ikke ser Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis hele tiden, forteller Aune.

Tidligere kjærester

Marianne og Aune har kjent hverandre i 23 år, og var tidligere også kjærester på 90-tallet.

– Jeg var hvertfall veldig forelsket. Og så kom jo livet og spilte et puss med oss, men så traff vi hverandre igjen og da var det som om skogen sto i brann. Man kan trygt si at det var en fullbyrdelse oppe på denne berømte verandaen da lillemor ble unnfanget, sier Aune.

Nekter stunts

Marianne Aulie har fått mye oppmerksomhet for sine mange stunts. Hun har flere ganger latt seg avfotografere naken, og har hatt mye fokus på sin egen rumpe. I tillegg har hun satt fyr på flere av sine mye omtalte klovnemalerier, og har tungekysset med en annen jente ikledd bunad.

Nå lever kunstneren derimot et nokså annerledes liv som småbarnsmor, men har ikke lagt stuntene helt på hylla av den grumm.

– Nei, jeg vet ikke om jeg føler at jeg er helt ferdig med stunts. Det må jeg vel si, sier Marianne.

– Jo, du er ferdig med det, repliserer Aune raskt.

– Å, er jeg det, ja? Jeg har blitt mamma til hans barn nå, vet du, sier Marianne med en sarkastisk tone til «God kveld Norge».