Bevarer romantikken med sex-avtale

Slik holder nygifte Ørjan Burøe og Marna Haugen følelsene ved like.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Anders Myhren

Ørjan Burøe har i en årrekke vært en av Norges fremste standup-komikere. Nå er det derimot hans kjære Marna Haugen som trer inn i rampelyset i den kommende TV 2-serien «Bloggerne» med sin blogg ved navnet «komikerfrue».

Og i november ble Marna frue. Etter ti år som kjærester giftet Ørjan og Marna seg i all hemmelighet i en romantisk seremoni i Grand Canyon i USA.

– Det å være gift føles godt og trygt og rett. Nå kan jeg endelig kalle meg en ekte komikerfrue, sier Marna.

Uten barna

Paret giftet seg kun med forlovere til stede. Ørjan to barn Leah og Eirik, og deres felles sønn Theodor var dermed hjemme i Norge da de to ble mann og kone.

– Det at vi valgte å gifte oss uten barna er på en måte egoistisk, men det var også veldig fint for Ørjan og meg å ha denne turen. Vi har jobbet så hardt det siste året at jeg synes vi fortjente å bare være oss to, sier Marna til «God kveld Norge».

Selv det nygifte paret fremstår svært forelsket og lykkelige, blogger Marna gjerne om krangler de to i mellom.

– Vi krangler masse, hver dag. Vi kan være litt som en klisjé på en amerikansk TV-serie der du har to stykker som slenger uhemmet med dritt til hverandre. Vi er litt sånn. Vi bruker hverandre som skyteskiver i hverdagen, men med såpass mye humor at det ikke stikker dypt, sier hun.

(artikkel fortsetter under bildet)

KLINER TIL: Marna Haugen og Ørjan Burøe koser seg sammen på ferietur.KLINER TIL: Marna Haugen og Ørjan Burøe koser seg sammen på ferietur. Foto: TV 2

Brudd to ganger

Paret forlovet seg i Brasil i 2005, men brøt forlovelsen ett år senere. Kort tid etterpå fant de imidlertid tilbake til hverandre, og i 2008 ble hverdagen deres forandret da de ble foreldre til lille Theodor.

At de har vært gjennom to brudd i løpet av tiårsperioden de har vært sammen, ser de på som en fordel i dag.

– Vi har vært sammen i ti år. Vi har vært gjennom det også. Vi har prøvd alle fasene. Kastet kopper og alt som er å gjøres. På et eller annet tidspunkt tenker du gidder jeg å få nye svigerforeldre, gidder jeg å bli kjent med nye? Nei, se hvor fint jeg har det. Og så har man det fint, sier Ørjan Burøe.

Sex-avtaler

I en travel hverdag med jobb og barn, har paret en egen taktikk for å bevare romantikken i forholdet - nemlig ved å avtale sex.

– Det som er veldig bra er det vi kaller p-date. Da bare avtaler du det. Onsdag klokken 20.30. Da er det ikke lov til å avvise hverandre eller noen ting, enten du vil eller ikke.