Gatebilklubb og «Big Brother»-Lena hedrer Paul Walker

Gatebilklubb og glamourmodell Lena Charlotte Westby, arrangerer minnestund for «Fast and Furious»-stjernen.

Av Iselin Øverbø

Glamourmodellen Lena Charlotte Westby (26), kjent fra TV 2- programmet «Big Brother» fra 2011, syntes det var for ille at Norge ikke hadde noe minnestund for Paul Walker. Sammen med Gjøvik og Toten Gatebilklubb (GT Gatebil) arrangerer hun søndag 8. desember minnestund for «Fast and Furious»-stjernen, som nylig døde i bilulykke.

«Cruising» og lystenning

Westby hadde sett på Facebook at noen i Sverige tente lys og holdt minnestund, og ble da inspirert til å gjøre det samme i Norge.

– Mange tenker kanskje at det ikke er noe vits i å arrangere noe sånt her hjemme i lille Norge, men folk er veldig positive og jeg har fått gode tilbakemeldinger, sier Westby til TV 2. MINNESTUND: Glamourmodellen Lena Charlotte Westby og GT Gatebil arrangerer minnestund for avdøde Paul Walker.MINNESTUND: Glamourmodellen Lena Charlotte Westby og GT Gatebil arrangerer minnestund for avdøde Paul Walker. Foto: TV 2

Det er over 200 påmeldte på arrangementet på Facebook, så lille Norge har tydeligvis også mange Paul Walker-fans.

GT Gatebil lover god stemning, biler og «cruising» på Facebook-siden sin. GT Gatebil er en bilklubb som ble startet i 2009 av noen «ivrige bilsjeler fra Toten».

– Vi kommer til å tenne lys foran bilene våre, og kanskje blir det også en kolonnekjøring, sier Westby.

– Kan takke «Fast and Furious»

Glamourmodellen Westby og samboeren Øystein Nicolaysen, er begge to svært bilinteresserte. I høst ble de foreldre for første gang til en ekte «Big Brother-baby», som Westby selv kaller ungen.

Westby tror at store deler av bilmiljøet i Norge er inspirert av filmene «Fast and Furious».

– Måten folk styler bilene sine på for eksempel, tror jeg vi kan takke «Fast and Furious»-filmene for, sier Westby, som selv var stor fan av Paul Walker.

– Jeg er jo veldig interessert i bil og har sett alle «Fast and Furious»-filmene. På veggen hadde jeg selvsagt plakat av Walker, sier Westby.

Hun håper at så mange som mulig kommer, men sier at alle ikke behøver å ta med bilen.

– Tror det kan bli veldig trangt med over 200 biler, ler Westby.

 

Minnestunden blir arrangert søndag 8. desember på parkeringsplassen ved Vikingskipet på Hamar.