Marianne Aulie er konkurs

Kjendiskunstneren er begjært personlig konkurs.

Kunstneren har i en årrekke hatt millioninntekter på blant annet klovnemaleriene sine, men nå er hun begjært personlig konkurs av kemneren i Oslo, skriver Dagens Næringsliv.

Aulie står oppført med betalingsanmerkninger på over 180.000,-, men da er ikke kemnerens krav innregnet.

Til tross for konkursbegjæringen, står den New York-baserte malerinnen i 2012 oppført med en inntekt på 4,2 millioner kroner.

Konkursbegjæringen er berammet 10. desember i Oslo tingrett.

Marianne Aulie, som er kjent for sitt ekstravagante liv med høy champagneføring, bor for tiden i verdensmetropolen New York sammen med kjæresten Aune Sand og deres felles datter Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis Sand Aulie.

Sand-galleriet, som ifølge Her og Nå har en månedsleie på 250.000 kroner, har også tært på økonomien til Aulies svigerbror Vebjørn Sand, som nylig innrømmet overfor «God kveld Norge» at han vil være blakk innen året er omme.

– Skulle jeg kjørt et sånt «Mariaune»-prosjekt her, det hadde jo ikke gått. Rent praktisk og økonomisk hadde det ikke vært mulig. Jeg er jo nede i maskinrommet her for at de skal kunne leve et lykkelig familieliv på toppen, uttalte Vebjørn Sand nylig.