Gravide Tone: - Jeg falt for Markus da jeg var 17

- Det virker som om jeg bare møtte ham og ble gravid. Det er ikke tilfelle.

Av Ingrid Treborg

Forrige uke kom nyheten om at Tone Damli (25) og hennes Markus Foss (31) venter barn.

«Hvis alt går som det skal, blir hun og Markus foreldre på vårparten 2014», lød den overraskende pressemeldingen som ble sendt ut fra manager David Eriksen.

Tirsdag gjester Sogndal-jenta TV 2-talkshowet «Else», hvor hun prater om forholdet til Foss. Det er ikke mange ukene siden Tone viste ham fram for første gang.

– Jeg har funnet meg en fyr som er ekstremt snill. Vakker. Han er en rabagast, sier hun forelsket i videoen du kan se øverst.

– ... men det kan virke på folk som om det har gått litt fort, sier programleder Else Kåss Furuseth.

– Det virker som om jeg bare møtte ham og ble gravid. Det er ikke tilfelle, svarer en smilende Tone, som avslører at hun falt for Markus allerede da hun var 17 år gammel.

Falt for Markus som 17-åring

PÅ RØD LØPER: Markus Foss smilte til den oppmøtte pressen da Tone tok ham med på kjendisfest for første gang.PÅ RØD LØPER: Markus Foss smilte til den oppmøtte pressen da Tone tok ham med på kjendisfest for første gang. Foto: Marius GulliksrudDamli forteller at hun ble kjent med Markus da hun deltok i «Idol» som 17-åring, og at hun den gang forsøkte å sjekke ham opp ved å sende roser til ham anonymt.

– Jeg har kjent ham siden jeg var 17 år. Han var en av de første jeg ble kjent med da jeg flyttet til byen. Jeg var veldig søkende og trengte nye venner. Markus var en av dem, sier hun.

Tone forteller at hun og Markus hadde en liten flørt, men at det ikke ble noe mer før nå nylig.

– Jeg prøvde meg, jeg, Jeg har alltid vært offensiv – aldri vært redd for å prøve og se hvordan det går. Jeg sendte ham ti gule roser. Det jeg ikke tenkte på var at han er i blomsterbransjen, og at det er han som leverer alle disse rosene til butikker rundt omkring, ler hun.

Foss eier 45 prosent av det tradisjonsrike selskapet Plantefoss, som distribuerer blomster. Forrige uke ble det kjent at selskapet står på randen av konkurs.

– Han fikk sjekket opp hvem de var fra. Så hadde vi en liten greie for sju-åtte år siden, men det var vel ikke helt riktig akkurat da. Men så ble det plutselig riktig, gitt, forteller hun.

Tone og skuespiller Aksel Hennie var i flere år landets heteste kjendispar, men i februar i år brøt de forlovelsen. I juni begynte ryktene å gå om at Tone hadde falt for Markus.

Forrige uke fortalte Tone Damli «God kveld Norge» at hun gleder seg veldig til å bli mamma. Se videoen under:

Se Tone vise fram Markus for første gang: