– Jeg kommer til å grine som en unge når jeg ser det på TV

Her er de første klippene fra den nye «Hver gang vi møtes»-sesongen.

Den tredje «Hver gang vi møtes»-sesongen har premiere våren 2014, og besetningen denne gangen er Alexander Rybak (27), Simone Eriksrud (43), Sigvart Dagsland (49), Anneli Drecker (44), Lars Lillo-Stenberg (51), Samsaya (33) og Øivind «ELG» Elgenes (55). 

– Kommer til å grine som en unge

Simone Eriksrud gleder seg svært mye til sesongen som sendes på TV 2 våren 2014. 

– Jeg kommer til å grine som en unge når jeg ser det på TV. Det var så sterkt, sier Simone Eriksrud til TV2.no. 

Se de første klippene fra den kommende sesongen øverst i saken.

LETTRØRT GJENG: Her er årets deltakere av «Hver gang vi møtes». F.v: Lars Lillo-Stenberg, Samsaya, ELG, Anneli Drecker, Sigvart Dagsland, Simone Eriksrud og Alexander Rybak. Foto: Anna Sofie Nesse, TV 2
LETTRØRT GJENG: Her er årets deltakere av «Hver gang vi møtes». F.v: Lars Lillo-Stenberg, Samsaya, ELG, Anneli Drecker, Sigvart Dagsland, Simone Eriksrud og Alexander Rybak. Foto: Anna Sofie Nesse, TV 2

Eriksrud nevner at særlig én låt gjøre meget sterk inntrykk på henne. 

– Det var ett eller annet som skjedde. Det var som noe knakk eller brast inni meg. Det var så vakkert, så sørgelig og så vindunderlig. 

Eriksrud snakker varmt om de ti dagene hun og de andre artistene tilbrakte på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss i august. 

– Det var mange øyeblikk mellom oss hvor det ikke nødvendigvis ble sagt eller gjort noe, men heller stemningen som oppstod i øyeblikket. Særlig mot slutten av innspillingsperioden var vi veldig samstemte. Det har vært så vakkert. Selvfølgelig var det mange latteranfall som var som medisin. Balsam for sjelen, sier Eriksrud. 

– Det er nok en del bloopers som bør få bli i blooper-boksen. Så utrolig mye gøy vi har hatt det. Det har vært snakk om å døpe om programmet til «Hver gang vi fniser». 

Her ser du alle «Hver gang vi møtes»-opptredenene

Fasaden sprakk

Alexander Rybak har ifølge ham selv bare grått to ganger de siste ti årene. Det var ikke bare de lange innspillingsdagene som gjorde ham mer følsom, men det var spesielt én sang som førte til at panseret sprakk. 

– Det har ikke vært multigråting, men det var én sang som fikk meg til å sprekke fasaden, sier den tidligere Melodi Grand Prix-vinneren. 

Se intervju med artistene fra august: