Jakten-Lene Camilla ble mobbet i mange år

- Kanskje var jeg et lett offer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

I «Jakten på kjærligheten» har gjennom et titalls episoder fått stiftet bekjentskap til Lene Camilla Sigvarhsen (25). Bonde Lars Tomas Slettens utvalgte frier kan oppfattes som den litt stille og beskjedne jenta. Hun sier ikke så mye i sosiale settinger, og mye av skylden for det vil hun legge på hendelser i barndommen.

– På barneskolen ble jeg mobbet hver eneste dag. Det var veldig vanskelig for meg i den perioden, forteller Lene Camilla ærlig til TV2.no.

Hun forteller at hun på veien til og fra skolen og i friminuttene fikk høre diverse kallenavn, og at mobbingen preget livet hennes i den perioden. Hun klarte ikke å følge med på skolen og hadde nesten ingen venner.

– Kanskje var jeg et lett offer. Jeg tok mobbingen veldig innpå meg. Det gjorde det kanskje mer gøy for de som mobbet, sier Lene Camilla.

Les også: Her er de nye «Jakten»-parene

 

Vanskelig for å stole på folk

På ungdomsskolen ble det litt bedre, men mange av de som hadde mobbet Lene Camilla på barneskolen gikk fortsatt på samme skole som henne.

– Jeg var livredd for at mobbingen skulle starte igjen, og var veldig stille og sjenert, forteller Lene Camilla.

Heldigvis ble ungdomsskolen en bedre opplevelse for Lene Camilla enn barneskolen hadde vært. Hun fikk litt flere venner og hadde noen å være med. I etterkant har hun fullført både videregående og høyskoleutdannelse, noe hun selv aldri hadde trodd hun skulle klare.

– Jeg tror mobbingen har gjort meg sterkere. Jeg tør å ta flere utfordringer, for eksempel melde meg på «Jakten på kjærligheten». Hvis man ikke tar sjanser, kan man heller ikke vinne på det.

Likevel sitter noe igjen hos Lene Camilla fra de vanskelige årene med mobbing.

– Jeg har litt vanskelig for å stole på folk. Det er ikke alltid jeg tror på at vennene mine er vennene mine fordi de faktisk har lyst til å være det, men at det ligger en annen årsak bak.

 

Åpen om mobbingen

Lene Camilla bestemte seg for å være åpen om mobbingen, og fortalte Lars Tomas om barndommen sin foran TV-kameraene.

– Mobbingen var en stor del av meg da jeg var yngre, og noe av det har jeg tatt med meg videre. Ved å fortelle Lars Tomas historien kunne han bedre forstå hvorfor jeg opptrer som jeg gjør i sosiale settinger, sier hun til TV2.no.

«Jakten på kjærligheten» på TV 2 i kveld kl. 20.00