Maria Mena beklager graviditetsløgn

- Hadde ikke hjerte til å si at jeg egentlig bare var feit.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Ingrid Treborg

– Hvis hun er der ute og ser på – beklager! But I have to come clean, sier Maria Mena (27) i videoen over.

I TV 2-talkshowet «Else» tirsdag kveld, forteller Maria Mena at hun nylig måtte fire på sannheten i frykt for å såre en fremmed kvinne: Hun løy om at hun nylig hadde vært gravid.

Mena gikk opp i vekt da hun spilte inn sin forrige plate, for så å gå ned igjen. Dette forvirret en eldre kvinne hun møtte i et bryllup.

– Hun syntes det var så stas at jeg var der. Hun kom bort til meg og sa: «Hei, Maria Mena, jeg synes du er så fin, jeg. Du ser så bra ut for tiden!», forteller artisten.

Diktet opp jentenavn

PÅ SCENEN: Maria Mena opptrer på Norwegian Wood i Oslo i sommer.PÅ SCENEN: Maria Mena opptrer på Norwegian Wood i Oslo i sommer. Foto: Åserud, LiseLitt senere på kvelden kom kvinnen bort til Maria igjen, og det var da hun måtte lyve litt.

– «Men du, du har vel akkurat blitt mamma?», spurte hun. Og jeg tenkte: «Åh, hun trodde det var derfor jeg var stor».

– Hun var eldre og veldig søt, og jeg hadde ikke hjerte til å si nei. Så jeg sa at jeg har blitt mamma. Da spurte hun om det ble en gutt eller jente.

Maria sier at hun svarte at hun akkurat hadde fått ei jente, og da lurte kvinnen på hvilket navn hun hadde fått.

– «Miiin ... oooo», svarte jeg. Hvis du sitter her og ser på nå, så beklager jeg. Det var ikke meningen å lyve, men Mino finnes ikke. Jeg hadde ikke hjerte til å si at jeg bare var feit, sier hun.

På spørsmål fra programleder Else Kåss Furuseth om Mena er gravid nå da, svarer hun: «Nei, huff».

Hylles av sin Eivind

Mena er gift med journalisten Eivind Sæther (32). De to giftet seg i Oslo sentrum i fjor. De har vært sammen siden 2005, og samboere siden 2008. Etter fem år som kjærester gikk Eivind ned på kne og fridde til Maria.

– Jeg er stolt. Jeg synes det er fantastisk moro å endelig ha blitt forlovet med Maria, som er en vakker, utrolig dyktig og fantastisk kvinne. Det var veldig moro, sa Sæther til Dagbladet etter forlovelsen. Sæter er ansatt som journalist i samme avis.

Se video fra bryllupet her:

Flaut å se seg selv som 16-åring 

I oktober gjestet Mena «God Morgen Norge», og programleder Vår Staude hadde en liten overraskelse til popstjernen: Hun hadde funnet fram en elleve år gammel reportasje hvor Maria var 16 år og ute med sitt første album. 

Mena sank sammen i sofaen da hun fikk se klippet.

– Jeg trodde ikke at det skulle være så ille å se på. Det er dårlig gjort å filme noen når de er 16 år, sa Maria, mens hun holdt hendene foran ansiktet. 

Se videoen under: