Alexander Rybak, Simone Eriksrud, Anneli Drecker, Øivind «Elg» Elgenes, Sigvart Dagsland, Samsaya og Lars Lillo-Stenberg er klare for sesong 3 av «Hver gang vi møtes».
Alexander Rybak, Simone Eriksrud, Anneli Drecker, Øivind «Elg» Elgenes, Sigvart Dagsland, Samsaya og Lars Lillo-Stenberg er klare for sesong 3 av «Hver gang vi møtes».

Her er de nye «Hver gang vi møtes»-artistene  

Denne gjengen skal underholde deg i 2014.

Ventetiden er over! Artistene til den tredje «Hver gang vi møtes»-sesongen blir Alexander Rybak, Simone Eriksrud (tidligere Simone Larsen), Sigvart Dagsland, Anneli Drecker, Lars Lillo-Stenberg, Samsaya og Øivind «Elg» Elgenes. 

Dette bekrefter TV 2 i dag. 

– Vi er svært glade for å ha fått med oss disse syv. Vi har valgt en gruppe artister med vidt forskjellige uttrykk, og det skal bli utrolig spennende å høre dem tolke hverandres låter. Vi kan se frem til mye kreativitet og lekenhet, store musikalske kontraster og fantastiske vokalprestasjoner, sier en strålende fornøyd Pil Gundelach Brandstrup, programdirektør i TV 2. 

Lars Lillo: – Det skal bli gøy å prøve

Artistene ser frem til å være med i serien som skal filmes på Vestre Kjærnes gård i Våler til høsten. 

– Jeg takket ja til å være med på «Hver gang vi møtes» fordi det er et underholdningsprogram som i bunn og grunn tar utgangspunkt i musikk. Jeg har hatt glede av å tolke sanger jeg ikke har skrevet selv, og det skal bli gøy å prøve dette også her, sier Lars Lillo-Stenberg. 

Anneli Drecker har også store forventinger. 

– «Hver gang vi møtes» er et flott TV-program både for artister og publikum, og jeg tror det kan komme mye bra musikk ut av denne gjengen. Jeg ser mest frem til å jobbe ut låter fra de andre artistene. Det er så mye bra og crazy materiale å hente her, sier hun. 

Ser frem til å henge med kolleger

Øivind «Elg» Elgenes sier han synes «Hver gang vi møtes» er et bra TV-program, og at han derfor takket ja til å være med da han fikk tilbudet: 

– Jeg ser mest frem til musisering sammen med kolleger, sier han. 

Samsaya gleder seg til å bli kjent med de andre artistene, og til å jobbe med låtene deres. 

– Jeg synes det er kult med musikkprogram som handler om musikalske prosesser og erfaringer. Samtidig så har jeg alltid satt stor pris på den gode samtalen. Mennesker er som bøker og med sine unike historier veldig inspirerende. Jeg gleder meg til å få muligheten til å bli bedre kjent med de andre artistene både som låtskrivere og utøvere, og ikke minst høre hvilke erfaringer, gode råd og spennende historier de vil by på. Det jeg både ser frem og gruer meg mest til er selve omformingen av de andres låter, sier hun. 

– Respekt og ydmykhet

Sigvart Dagsland ser aller mest frem til det musikalske. 

– Jeg gleder meg både til å gjøre andres låter, og til å sitte rolig å høre på versjonene som blir gjort av både mine og de andre sine sanger. Og det gjør jo ikke vondt at maten vi får etter sigende skal være steinbra. 

Simone Eriksrud synes det var en ære å bli spurt om å være med, og takket ja fordi hun synes dette hørtes ut som en type utfordring hun liker. 

– Jeg gleder meg like mye til å bli bedre kjent med mine med-artister som å gjøre mine tolkninger av musikken deres, sier hun. 

Alexander Rybak sier følgende om sin medvirkning i programmet: 

– Jeg takket ja fordi musikk er best når man deler den med andre. Og ikke minst når man deler den med så allsidige artister og låtskrivere. Jeg gleder meg mest til å ta til meg all lærdom jeg kan få av disse fantastiske artistene, som jeg med respekt og ydmykhet skal spise middag med på låven. 

Er du fornøyd med artistene, og hvilke sanger håper du blir covret? 

Artistenes ønsker

TV2.no ba fjorårets «Hver gang vi møtes»-artistene om hvilke artister de kunne tenke seg å se i sesong 3. Sjekk om noen av ønskene deres gikk i oppfyllelse:

Simone Eriksrud (42) 

Simone Eriksrud, tidligere Simone Larsen, var vokalist i bandet D'Sound, som platedebuterte i 1997. I 2004 ga hun ut soloplaten «The Last Days and Nights». 

«Elg» (55)

Øivind «Elg» Elgenes er vokalist i pop/rock-bandet Dance With A Stranger. «Elg» har gitt ut fem album med Dance With A Stranger og fire soloalbum. 

Alexander Rybak (27)

Den 16. mai 2009 vant Alexander Rybak den internasjonale «Melodi Grand Prix»-finalen med landeplagen «Fairytale». Siden den gang har han gitt ut fire album. 

Anneli Drecker (44) 

Anneli Drecker er kanskje mest kjent som vokalisten i 80- og 90-tallsbandet Bel Canto. I 1992 vant de Spellemannpris for albumet «Shimmering, Warm & Bright». Drecker har også gitt ut to soloalbum, «Tundra» i 2000 og «Frolic» i 2005. 

Sigvart Dagsland (49)

Dagsland platedebuterte i 1985 med «Joker», og har siden den gang gitt ut 13 album, blitt nominert til Spellemannpris tre ganger og i 1990 vant han for beste album med «Alt eg så». 

Lars Lillo-Stenberg (50)

DeLillos ble dannet i 1984 og kalles én av «de fire store» i norsk rockemusikk sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne. DeLillos har 16 album på samvittigheten. Deres nyeste album, «Vi er på vei, vi kanke snu», kom i 2012. 

Samsaya (33)

Sampda «Samsaya» Sharma er en indisk-norsk sanger og skuespiller, som platedebuterte i 2004 med «Shedding Skin». Hun var også musikalsk korleder i TV 2-programmet «Det store korslaget» i 2009, hvor for øvrig hennes kommende «Hver gang vi møtes»-kollega «Elg» og tidligere «Hver gang vi møtes»-artist Vinni var med.