Viktig borteseier for Martinsen og Avalanche

Winnipeg (NTB): Andreas Martinsen spilte drøyt ti minutter da Colorado Avalanche slo Winnipeg Jets 2-1 på borteis i NHL mandag.

Kampen var bunnoppgjør i NHLs Central Division, og seieren gjorde at Avalanche klatret opp til 5.-plass i divisjonen, foran Nashville Predators og Jets.

Gjestene tok ledelsen tidlig i andre periode ved svensken Carl Söderberg. Samme mann var servitør da Jarome Iginla økte til 2-0 på tampen av perioden.

Winnipeg klarte å redusere, men scoringen kom for sent. Kun 42 sekunder av kampen gjensto da Joel Armia satte pucken i mål.

Andreas Martinsen var ikke på isen ved noen av scoringene og noterte heller ingen skudd på mål. Nordmannen rundet nylig 30 NHL-kamper for Avalanche, og på dem har han tegnet seg for to mål og seks assists.

Neste kamp ut for Avalanche spilles hjemme mot Buffalo Sabres onsdag. (©NTB)