TV 2 Play
Min konto

Slik lager du Raylees kylling tikka masala

Her er Charlotte «Raylee» Kristiansens oppskrift fra Kjendisrestauranten. Kylling tikka masala (4 pers.) Kylling og marinade: 1 kg kyllingfilet i biter 1 dl yoghurt 2 finhakkete hvitløksfedd 1 ss finhakket ingefær 3 ss sitronsaft 1 ts salt 1/2 ts chillipulver 3/4 ts malt korianderfrø 1 ss finhakket koriander 3 ts tandoori masala Kutt kylling i ønskelig store terninger. Bland sammen de andre ingrediensene og legg kyllingen i marinaden. La marinere så lenge du har tid til det. Tikka Masala saus: 4 ss olje 1/2 ts malt spisskummen 1/2 ts muskatblomme 1/2 ts malt muskat 1 hvitløksfedd finhakket 1 ss ingefær 150 g finhakket tomater 1 ss tomatpuré 1/2 ts gurkemeie 1 ss rømme 1 dl fløte 1 ss finhakket koriander Bland sammen alle ingrediensene med unntak om koriander, og kok opp. Ha i kyllingen og litt av marinaden i sausen og kok til kyllingen er mør. Smak til med salt og pepper. Strø koriander over til slutt. Server med basmatiris.

Publisert 7 år siden