Torsdager kl. 20.30
EFFEKTIV RENGJØRING: Høytrykksspylerne gjør vårrengjøringen enklere. Her er bare noen av modellene som ble testet.

Test av høytrykksspyler

Hvilken høytrykksspyler er best? Les alt om vår test her!

Høytrykksspylerne i denne testen er laboratorietestet og har blitt sammenlignet under like forhold.

Om testen:
 

Med våren dukker gjerne behovet opp for å ta et ekstra tak på uteområdene, for å gjøre dem klare til sommersesongen. Har du en høytrykksspyler for hånden kan mye av jobben gjøres mye enklere.

TV 2 hjelper deg har i samarbeid med Forbrukerrapporten testet åtte høytrykksspylere på det norske markedet, som alle er mellomklassemaskiner.

Enklere rengjøring
Med disse maskinene får du satt trykk på vannet og gjør jobben lettere når skitten skal bort. De er et kjærkomment hjelpemiddel når vi skal ut å rengjøre hus, terrasse, utemøbler, oppkjørsler og biler. Maskinene har gjerne to innstillinger. De kan ha høyt trykk og lite vann, eller mye vann og lavere trykk. Når du benytter høytrykksspyleren til rengjøring kan det da være lurt å benytte seg av det høyeste trykket først for å løsne skitten, mens man reduserer trykket når man skal spyle det vekk.

Laboratorietesting
Høytrykksspylerne i denne testen er laboratorietestet og har blitt sammenlignet under like forhold. I testen ble det undersøkt hvor brukervennlig maskinene er, rengjøringseffekten er blitt målt på ulike typer smuss og det er også undersøkt hvor mye vann og strøm de bruker.

I tillegg ble det sett på hvor tunge de forkjellige høytrykksspylerne er og hvor mye utstyr de kommer med. Maskinene drives av strøm, og kombinasjonen vann og strøm kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Derfor er sikkerheten til de forskjellige produktene nøye undersøkt. Til slutt er maskinene kjørt helt til de bryter sammen, slik at vi kan se hvordan høytrykksspylerne er når det gjelder holdbarhet og driftssikkerhet.

Høytrykksspylerne vi har testet har en effekt fra 1650 til 1900 watt og et arbeidstrykk fra 110 til 130 bar, og har en veiledende pris fra 1380 til 2900 kroner.

 

 

TV 2 hjelper deg

Vi har lagt vekt på følgende testkriterier:
 
  • Brukervennlighet
  • Rengjøringseffekten
  • Bruk av vann og strøm
Resultater
 © TV 2 KÄRCHER
K 3.91 M
2 900,-  
 © TV 2 KÄRCHER
K 3.86 M
2 300,-  
 © TV 2 NILFISK ALTO
C 120.1-10 X-TRA
2 400,-  
 © TV 2 BOSCH AQUATAK
1200 PLUS
1 900,-  
 © TV 2 LAVOR WASHER
17
1 380,-  
 © TV 2 BOSCH AQUATAK
110 PLUS
1 600,-  
 © TV 2 LAVOR SKIPPER
19
2 250,-  
 
 
 
Disqus sitt kommentarsystem.
reklame