Naviger til kanalside

Alle hverdager kl. 06:55

Se på TV 2 Sumo

Kjøttfri torsdag med pytt i panne

Til helgen arrangeres Oslo Vegetarfestival for sjette gang, så hva passer vel bedre enn å ha en kjøttfri torsdag? Josefine Andrèn, Daglig leder, Funky Fresh Foods viser deg hvordan!

Vis flere

Torsdag 28. mai

Programledere er Espen Fiveland og Vår Staude

Kl 07:10

I går stormet politiet et luksushotell i Sveits og arresterte mer en ti topper i FIFA, anklaget for korrupsjon og hvitvasking. TV 2s ekspertkommentator Randi Gustad og redaktør Frode Lia kommenterer.

150 000 nordmenn tåler ikke parfyme. Torsdag arrangeres parfymefri hverdag flere steder i landet. Målet er å redusere bruken av parfyme og gjøre hverdagen bedre for de som ikke tåler det. Lene Gunvaldsen fra Astma og Allegiforbundet og jordmor Siri von Krogh anbefaler foreldre med små barn å holde seg borte fra alle parfymerte produkter. 

Kl 07:40

Nytt tilbud: Nå kan du finne ut hvor lenge det er sannsynlig at du er fruktbar. Det kan være gode nyheter for folk som vil gjøre karriere før de stifter familie. Gynekolog Hildegunn Stoum fra Spiren fertilitetsklinikk og Sofia Storhaug (31), som foreløpig ikke har barn ennå, er våre gjester.

I går gikk fristen ut for kommune-Norge å svare på hvor mange ekstra flyktninger de kan ta imot fra Syria. De fleste kommunene har faktisk bedt om utsettelse på svaret. Men en kommune som åpner armene er Fjell på Vestlandet. Statsråd Solveig Horne  og ordfører i Fjell, Eli Årdal Berland er gjester. 

"Vi søker en elendig latsabb av en døgenikt, gitt opp av NAV og alle systemer, som kanskje tror at arbeid ALDRI vil være innen rekkevidde." Slik starter stillingsutlysningen som web-ansvarlig for gratisavisa "Virkelig" i Tromsø. Vi snakker med sjefen, Eirik Junge Eliassen, som står bak utlysningen for å høre hvordan det går med rekrutteringen til stillingen.

 Kl 08.10

Bør vi ta den ekstra ferieuken fra de over 60 og gi til småbarnsfamilier i tidsklemma? Det foreslår arbeidstakerforeningen Econa. Econa-direktør Tom Bolstad debatterer mot Solveig Hvidsten Dahl fra Skoleforbundet.

I dag reiser det norske skipet "Siem Pilot" til Middelhavet for å delta i arbeidet med båtflykningene. Leder for operasjonen, Knut Smedstad forteller hva mannskapet skal gjøre når de kommer fram.

Vår har plukket rabarbra til Wenche som skal lage kald rabarbrasuppe.

Kl 08.40

Været med Isabella Martinsen.

Einar Aarvig gir filmtips både for kino og strømming i sofaen til helgen.

Blogger Suzanne Aabel har hatt angst i mange år og nå er hun lei av folk som sier: "Nå må du roe deg ned eller det er bare oppi hodet ditt!". Hun har en liste med 7 ting du ALDRI bør si til folk med angst.

Kl 09.10

Wenche fortsetter på rabarbrasuppa.

Reporter Bjarte Ragnhildstveit skal direkte til Bjørvika der vårens bratteste utfordring arrangeres torsdag når Barcode Challenge går av stabelen i Oslo.

Hvordan går det med Ingar Helge Gimle etter Frikjent? Lever han egentlig? Jada - og han kommer til oss for å snakke om sommerjobben sin.

Kl 09.40

Vi følger Bjarte i trappeløpet i Barcode.

Rolf Graf var en bauta i norsk musikkliv i 35 år - en som betydde mye for mange av våre største artister. Nå er det to år siden han døde av kreft og vennene inviterer til minnekonsert. Vi får se video av den siste låta vennene spilte sammen med Rolf før han døde og får en liten smakebit av konserten i sofaen.

Kl. 1000:

Reprise God morgen Norge.

 

#godmorgennorge på Instagram

Se Ack Värmland  på TV 2 Sumo

Ack Värmland

Mia Skäringer fra «Solsidan» spiller hovedrollen i denne nye komiserien, som har blitt en stor suksess i Sverige. Se «Ack Värmland» på TV 2 Sumo!

Se Grey's Anatomy på TV 2 Sumo

Grey's Anatomy

Fikk du med deg Grey's-episoden "alle" snakker om? Her ser du både sjokkepisoden og neste ukes dobbeltepisode allerede nå!