Naviger til kanalside

Alle hverdager kl. 06:55

  • Gå til sponsorside: http://www.bergersenflis.no
Se på TV 2 Sumo

Mye smak, men ingen alkohol

Her finner du oppskriftene på de lekre og alkoholfrie drinkene til Jon-Frede Engdahl og Stian Vaagland. De har vært med på å lage boka "Tørst" - som tar for seg drikke av alle slags sorter - men fellesnevneren er at alt er alkoholfritt.

Lukk

Disse damene vier tida si til andre i bygda

19 visninger

Farmen-Alina avslører hemmeligheter fra innspillingen

123260 visninger

Espen Fiveland kaster snusboksen

746 visninger

Kristisk til bikini fitness

6258 visninger

Gaute synger fra plata som fikk slakt

22559 visninger

Her styler motebloggerne opp mammaene sine

1409 visninger

Farmen-Ørjan blir overrasket av Varg hos God morgen Norge

Intervju med Odins mor

3184 visninger

Seltzer: – Ingen vil flytte til Bergen

3466 visninger

Torsdag 27. november

Peter Bubresko og Signe Tynning er programledere.

07:05
Været og dagens aviser

Ballkjoler til flere tusen kroner og redsel for at barna ikke blir fornøyd med kalendergavene. Hvorfor er vi så redde for å skuffe barna våre? Med det som overskrift tar vi for oss flere saker som har preget uka. Sosiolog Thorgeir Kolshus, journalist Guro Hoftun Gjestad og psykolog Karen Kollien Nygård.

KL. 07.40

Statsminister Erna Solberg har denne uken hatt samtaler om dysleksi og netthets. Selv har hun opplevd begge deler. Sammen med Solberg kommer Michael Stang Treschow som forteller om hvordan dysleksien har preget livet hans.

Samboerparet André Wilberg Jacobsen og Sarah Leandra Hovet kjente tidsklemma ta dem og utviklet rett og slett en egen app for å unngå krangel i heimen. Vi ser på appene som kan redde familien og ekteskapet. Mari Midtstigen, redaktør i Foreldre & Barn forteller om utvalget.

KL. 08.10

For snart ett år siden mistet Jostein og Kjersti Sandsmark datteren Sarah (13) i en hesteulykke på Bjørkelangen i Akershus. Lørdag ville hun fylt 14 år. Mamma og pappa Sandsmark forteller oss om livet etter Sara, om bursdagen og julen som er i vente.

Vi presentere den siste av de fem kandidatene til Frivillighetsprisen 2014. Denne gangen skal vi til Alvdal i Nord-Østerdalen i Hedmark der en vennegjeng for åtte år siden bestemte seg for å lage musikkfestival. Reportasje

KL.08.40

Helgeværet med Ane Nyrerød

Denne helgen åpner årets julemarkeder. Vi skal direkte til Bærums Verk og få litt julestemning.

Første advent på søndag – Finn pynter adventskransen!

KL.09.10

Direkte til Bærums Verk der Wenche lager lokal julemat.

De siste fire Idol-deltagerne er klare for fredagens Idol-sending. Chinook Lamers, Anniken Høve, Jørn Trollebø Kvalheim og Ingvar Olsen starter dagen hos God morgen Norge. Vi har spurt seerne om hva de lurer på.

KL.09.40

Det har vært en enorm seersuksess med nærmere en million seere, og i helgen er det slutt. Hva er det med Farmen som gjør oss så oppslukt, hva skjer egentlig bak i kulissene på et reality-show, og hvordan kan man gå helt til topps?
Charlotte Thøgesen, finalist i årets Farmen, tidligere Farmen- deltaker Ann Kristin Loraas Wilberg og strategen Christer Falch!

Else klinte til med Vår på direkten

TKFN kuppet God morgen Norge

Peter lærte strippetriks av Chippendales

 

Espen Fiveland kaster snusboksen!

På bare fem år har bruken av snus tredoblet seg. Nå har God morgen Norge-programleder Espen Fiveland sagt seg villig til å slutte sammen med seerne.

#godmorgennorge på Instagram

Se Bloggerne på TV 2 Sumo

Bloggerne

Siden første sesong har det skjedd mye i livene til toppbloggerne Sophie Elise, Suzanne og Marna. Ny i serien er Eirin Kristiansen fra Bergen.

Se Sandra usensurert på TV 2 Sumo

Sandra usensurert

Sandra Lyng har fått sitt helt eget program hvor hun snakker ut om livet etter Idol-suksessen.