Naviger til kanalside

Alle hverdager kl. 06:55

  • Gå til sponsorside: http://www.bergersenflis.no
Se på TV 2 Sumo

God morgen Norges jubileumskake

Wenche frister med en enorm bløtkake. Så stor at det tar flere dager å få den ferdig. Fredag blir det tidenes kakebord til jubileumsfeiringen!

Lukk

Se Wenche lage verdens beste jubileumskake

174 visninger

Prinsesse Märtha Louise åpen i ny bok

235 visninger

TKFN ønsket TV 2 en god morgen med skjult kamera

1323 visninger
Bilde mangler

Matvarehandel på nett

134 visninger
Bilde mangler

Islandsstrikk

250 visninger
Bilde mangler

Dyrlege Torill Moseng

33 visninger
Bilde mangler

Test av ulltøy til barn

284 visninger
Bilde mangler

Stomi er tema i Din helse

275 visninger

Her mottar Lene Marlin og Eline Medbøe Åpenhetsprisen

694 visninger

Torsdag 23. oktober: 

 

Espen Fiveland og Vår Staude er programledere.

07.10:

Dagens aviser

Vi skal direkte til Åndalsnes og til reporter Finn Erik Robstad. Vi snakker også med Linda Sogge som måtte ta med seg barn og dyr og flykte fra hjemmet sitt i Romsdalen. Sprekkene i fjellet Mannen har utvidet seg mye de siste dagene, og et ras fra fjellet kan bli tre ganger større enn det geologene først fryktet. Hun er bekymret for naboen som nekter å flytte fra dyrene sine. 

I går ble det kjent hvem som blir TV 2s nye sjef - nemlig den 42 år gamle Olav T. Sandnes. Vi skal bli bedre kjent med ham som i mediabransjen kalles en "Wonderboy".

 

07.40

Veggedyr er igjen blitt et stort problem i norske hjem. Du får møte Sheriff, en halvannet år gammel engelsk springer spaniel, som er spesialtrent i jakten på disse skadedyrene. Vi får håpe han ikke finner noe i studio, men kanskje han kan hjelpe våre gjester, Caroline og Stig, som allerede har brukt 32 000 kr på å bli kvitt invasjonen i hjemmet deres!

De har kidnappet Jens Stoltenberg og arrangert bursdagsselskap for Vladimir Putin utenfor Stortinget. Amnesty Norge er 50 år i dag. John Peder Egenæs og Mia Gundersen kommer hit.
.

08.10:

De er blitt kalt vår tids Knutsen og Ludvigsen! Gruppa "Rasmus & Verdens Beste Band" har Spellemann-priser i fleng og entrer nå scenen på Trøndelag Teater med forestillingen "puppan til pappa". Men først kommer Rasmus hit!

Og det blir tragi-komikk på film når vi skal anmelde svenskenes oscar-kandidat «Turist». For hva skjer hvis en far kun redder seg selv når hele familien står i fare for å bli tatt av et snøskred? Einar Aarvig anmelder denne filmen Brad Pitts siste film «Fury».

 

08.40: 

Med skjult kamera tester Klaus Sonstad ut hvor flinke vi er til å bry oss om hverandre i sitt nye program "Hvem bryr seg". Han kommer hit sammen med psykolog Gro Hege Haraldsen Norbye og med noen klipp fra serien som gjør skikkelig vondt, men heldigvis også noen som gjør godt!

Wenche er klar for God morgen Norges 20-årsdag og er i full gang med den store festkaken! Og vi tar nok et tilbakeblikk i vår år-for-år-kavalkade av God morgen Norge gjennom 20 år (VB).

09.10:

Mens Wenche lager stor kake til God morgen Norges 20-årsjubileum, gir Christer Berens oss tips til festdrikken. Det blir både bobler og vin til kakebordet.

Finn Schjøll er også på plass for å forberede den store festen! 

09.40

De deler det meste med oss på TV 2 Bliss og nå er de klare for en ny sesong av «Bloggerne». Møt  seriens ferskeste fjes, Eirin Kristiansen, Suzanne Aabel og Marna Haugen. Det vil si, om ikke høygravide Marna er på fødestuen (hun er ni dager på overtid!).

Prat og musikk med Askil Holm.

Else klinte til med Vår på direkten

TKFN kuppet God morgen Norge

Peter lærte strippetriks av Chippendales

 

Norge får eksperimentell ebolamedisin fra Canada

Canadiske helsemyndigheter har sendt en ebolamedisin til Spania og Norge som aldri har blitt testet på mennesker. Lurer du på noe om ebola? Nå kan du stille dine spørsmål til Line Vold, assisterende avdelingsdirektør for smittevern ved Folkehelseinstituttet!

#godmorgennorge på Instagram

Se Sons of anarchy på TV 2 Sumo

Sons of anarchy

På TV 2 Sumo kan du se hele de seks første sesongene i tillegg til de nyeste episodene fra sesong sju.

Se Dritseint med Edel på TV 2 Sumo

Dritseint med Edel

Hun har et språk som er helt på kanten, og stiller spørsmålene du ikke får høre i noe annet TV-program. Se Norges frekkeste talkshow på TV 2 og TV 2 Sumo.