I torsdagens «Jul med Hellstrøm», gir Eyvind Hellstrøm gode tips til hvordan en lager ribbe.

- Når det kommer til ribbe og julaften, så virker det faktisk som om hele Norges befolkning har fått hukommelsestap, sier Hellstrøm i videoen du kan se øverst.

Kokken, som nylig annonserte at han slutter på restauranten Bagatelle, forklarer at det ikke er mange som egentlig husker hvordan de fikk til ribba i fjor.

- Derfor skal jeg nå vise hvordan man får sprø svor, sier han, og krydrer i vei.

Bruker hvitløk i ribba

Deretter finner han frem hele hvitløksfedd.

- Dette er kontroversiellt for ganske mange. Igjen: Det gir en helt vanvittig aroma, sier han.

Se hvordan Eyvind Hellstrøm lager sin juleribbe i videoen øverst i saken!

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.45

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)