TV-flausen ble en stor video-hit

Topp 3: De mest populære videoklippene på Broom i 2012.

Hun er med i programmet 'Nederlands verste sjåfører'   og det tar ikke lang tid å skjønne hvorfor. Mannen som eier den klassiske Volvoen er utrøstelig etter at 13 års innsats er ødelagt. VIDEO: Liveleak.com
Hun er med i programmet "Nederlands verste sjåfører" og det tar ikke lang tid å skjønne hvorfor. Mannen som eier den klassiske Volvoen er utrøstelig etter at 13 års innsats er ødelagt. VIDEO: Liveleak.com

Han skal bare ut og nyte en flott dag med sin øyesten – en totalrenovert Volvo PV. Totalt 13 års innsats er lagt ned i den unike veteranbilen – for at den skal bli i topp stand.

Lite kan han vite at et TV-team akkurat der og da holder på med innspilling av programmet "Nederlands verste sjåfør".

Tåler et gjensyn

Da skjønner du kanskje hva som snart skal skje?

Dette klippet fra i sommer, er den mest sette videosnutten på broom.no i 2012. Og enten du så det da eller ikke. Dette tror vi uansett tåler et gjensyn:

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.liveleak.com/view?i=b4d_1342105507

Nummer 2: Russisk rulett

De mildt sagt spesielle forholdene på russiske veier er en gjenganger blant broom-videoene.

Både korrupt politi og potensiell forsikringssvindel gjør at veldig mange kjører rundt med et kamera på dashbordet. Og det blir det mye videomateriale av.

Forbikjøring

Den nest mest sette videoen i 2012 kommer fra Russland. Det handler om forbikjøring på vinterføre, og som kjent: Da kan mye gå galt.

Her kjører bilen foran forbi to biler og en trailer, før han bare skal legge seg inn igjen i riktig kjørefelt etter forbikjøringen. Det blir ganske raskt tydelig at sjåføren ikke har kontroll...

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.liveleak.com/view?i=8d2_1330585412

Nummer 3: Ekte turbo-traktor

Traktoren blir sjelden ansett for å være noe racer. Den har helt andre funksjoner som er mye viktigere enn å kunne flytte seg raskest mulig fra A til B.

Men det finnes unntak. Og i videoen på tredjeplass blant de mest sette i år, kan du se mer av det:

Skaper kø

Først kommer en rekke med traktorer som, i kjent stil, skaper kø på veien. De ruller bortover i sitt tempo, mens bilene ligger bak og venter på muligheten til å kjøre forbi.

Så, ut av det blå, kommer det en skikkelig turbotraktor, av eldre modell, rasende nedover veien. Og den er ikke verre enn at den skal forbi den også.

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.liveleak.com/view?i=e24_1328917945

Worst of ...

Og apropos Russland og den nest mest sette videoen.

Her er tilfanget så stort at noen like godt har laget en "best of" (eller kanskje vi heller burde sagt "worst of" fra russisk trafikk.

Etter å ha sett den får du kanskje ikke veldig lyst til å dra på bilferie i Russland ...

Klikk her for å se hvordan gærningene kjører i Russland.