Stasjonsvogn til 50 000,-

Mye plass til lite penger? Her er fire gode kandidater.

VW Passat, en Norsk stasjonsvogn favoritt gjennom en generasjon.
VW Passat, en Norsk stasjonsvogn favoritt gjennom en generasjon.

Får du virkelig en brukandes stasjonsvogn til 50 000 kroner? Ja. Det gjør du - ofte minst 10 år gamle og som regel med en anstendig kilometerstand.

Men dette er absolutt biler man ikke behøver å skamme seg over å komme kjørende i. Vi fant to norske familiefavoritter med god plass, en liten evighetsmaskin og en outsider med mye motor og mye plass.

2000 Ford Mondeo. Kr 50 000,-

Mondeo
Mondeo


For å se hele annonsen, klikk her:

En pen og fornuftig bil på mange måter, og en bil hele det Norske folk kjenner. Denne bilen har heller ikke allverdens høy kilometerstand, bare 132 000 på nesten 10 år. 1,8-liters bensinmotoren på 116 hk er ikke kjempesprek men duger for de fleste.

Dette er en perfekt bil for deg som er i barnevogn- og barnesete-modus. Baksetet byr ikke på noen plassorgie, men bagasjerommet er stort.

Bilen er EU-godkjent i år, har fulgt alle servicer og har i følge tidligere eier vært en trofast kamerat. Det følger også med takboks i bilens farge, men bare et sett med hjul.

Vil du vite mer om brukt Mondeo, klikk her:

1989 Chevrolet Suburban 6,2 diesel. Kr 42 000,-

_89-SUB
_89-SUB

For å se hele annonsen, klikk her:

Har du en gammel Stetson-cowboyhatt hengende i skapet som du gjerne skulle brukt, men mangler hest? Kjøp denne i stedet!

Heller ikke denne har gått langt – bare 131 000 km siden 1989 og med samme eier bak rattet hele tiden. Fine og velholdte Suburban V20 begynner å bli et sjeldent syn, men denne skal i følge eieren være strøken – bortsett fra en bitte liten skade i grillen. Den er sterk som en bjørn har kjempeplass og kommer fram over alt.

En tørst 6,2-liters V8 diesel og automatgir hører liksom med i en slik bil, og er du glad i friske farger, kan du fryde deg over knallrødt velurinteriør.

Vil du vite mer om brukt Chevrolet -klikk her:

1994 Toyota Corolla 1,6 XLI. Kr 49 000,-

Corolla
Corolla

For å se hele annonsen - klikk her:

Dette er bilen som er i motsatt enda av skalaen i forhold til Chevyen over. Liten, diskrét og litt puslete i forhold. Men Corolla er absolutt en bil som er verdt å vurdere. Brukbart med plass i forhold til størrelsen, og viden kjent for sin driftssikkerhet. Og ut i fra bildene ser denne veldig pen ut også.

Corollaen er fra 1994, har gått 183 000 kilometer og har en 1,6-liters bensinmotor på 115 hk – og er i følge eieren ganske sprek.

Vi ser for oss at Corollaen må være ypperlig som en praktisk bil for en liten familie, eller som en billig og grei nummer to-bil til skole og barnehageskyss, og til handleturer til den lokale Rimi`n. Dette er nemlig en tilnærmet evighetsmaskin. Gi den litt stell - så bare går den og går den.

Les mer om brukt Toyota Corolla, klikk her:

1999, VW Passat 1,6. Kr 45 900

Passat.
Passat.

For å se hele annonsen, klikk her:

VW Passat. Biltypen som i årevis har vært nesten synonymt med en fornuftig og økonomisk familie som kan alt om bleiepriser og barnemat på små, søte glass.

Denne 1999-modellen har rundens høyeste kilometerstand med 233 000 kilometer på telleverket. Motoren er en 1,6-liter bensin på 100 hk.

Passaten har et tidløst design, som står seg godt den dag i dag. Den knalle rødfargen kler bilen godt, og mange vil trolig bli overrasket når de hører at du ikke har betalt mer enn 45 000 kroner for den.

Denne Passat-generasjonen hadde mye kvalitetsrusk i starten. Du kan nok ikke regne med helt problemfritt bilhold heller, når du kjøper et eksemplar som har gått så langt. Men til gjengjeld får du mye plass, fin komfort og et interiør som var langt over konkurrentene i kvalitetsfølelse på sin tid.

Les mer om VW Passat i Brooms bruktbilguide, klikk her:

Ford Mondeo, du får en fin 2000 modell til 50 000,-
Ford Mondeo, du får en fin 2000 modell til 50 000,-